Agilityn ohjaustekniikkakurssi   
Agilityn ohjaustekniikkakurssi


Agilityn Jatkokurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset koirat, jotka ovat käyneet Agilityn Pohjataito- ja Alkeiskurssin.
 Jatkokursseja on kolme (ohjaustekniikka-, estevarmuus- ja ratakurssi) ja voit suorittaa ne haluamassasi järjestyksessä. Suosittelemme kuitenkin alkeiskurssin jälkeen ohjaustekniikkakurssia.

Ohjaustekniikkakurssi opit ohjaamaan koiraasi selkeästi ja turvallisesti agilityradalla. Ohjaajan oikeanlainen ohjaaminen ja oikea-aikainen liikkuminen agilityradalla ovat turvallisuuden kannalta erittäin tärkeitä. Agililtyssä on nimettyjä ohjaustekniikoita yhteensä noin 30, joista opit n. 10 yleisintä ja hyödyllisintä Jatkokurssi A:lla. Kurssilla perehdytään myös eri ohjauselementteihin ja ns. koirakieliseen ohjaukseen.

Ohjaustekniikkakurssilla koirasi esteosaaminen yhdistetään tyypillisimpiin agilityradalla hyödynnettäviin ohjaustekniikoihin. Kurssilla pääsette harjoittelemaan erilaisia ratapätkiä ja opettelemaan agilityradalla liikkumista yhdessä koirasi kanssa. 

Kurssille otetaan 4 koirakkoa/tunti, jokainen harjoittelee yksi kerrallaan hallissa. Muut koirakot odottavat vuoroaan eteisessä tai ulkona. Jokaisen tunnin alussa on teoria- ja opetusosuus, joten kaikkien ohjaajien on oltava paikalla tunnin alkaessa.

Kurssin kesto on 4-6 kertaa. Harjoituskerrat ovat samaan aikaan ja samana viikonpäivänä kuin aloituspäivä. Tarkka kurssikertojen määrä ja mahdolliset poikkeukset on ilmoitettu ko. kurssin kohdalla ja näet jo ilmoittautessasi.

Kurssin hintaan kuuluu kaksi omatoimista harjoitteluvuoroa tiloihimme (arvo 65€), vuorot ovat vuoden voimassa. 

Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika. 

Agilityn koulutuspolku: - Agilityn Pohjataitokurssi - Agilityn Alkeiskurssi - Agilityn Alkeisjatkokurssi - Agilityn Ohjaustekniikkakurssi - Agilityn Ratakurssi - Agilityn Estevarmuuskurssi - Agilityn Viikkoryhmät
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.