Tilavuokraus

Tervetuloa treenaamaan taidogas-halleihin!


1.6.-31.8.2024 on kesäale tiloissamme!

Koodilla "KESÄ24" saat aktivoitua -20% alennuksen.Myös kesän kausikortti ja kuukausikortit ovat tarjouksessa, löydät kortit linkistä:
https://www.taidogas.fi/fi/tuotteet/kausikortitTaidogas on koiraharrastushalli ja suunniteltu palvelemaan koiraharrastajia. Meiltä löydätkin laadukkaan ja laajan este- ja koulutusvälineistön monipuolisiin koiraharrastuksiin. Halliamme voit vuokrata omatoimiharjoittelua varten, jolloin käytössäsi on halleissa oleva välineistö.
Halliemme pohjana on laadukas Saltexin täytteetön keinonurmi, jossa on integroitu joustokerros agilityharjoittelua varten. Hallissa on ilmalämpöpumput, jotka takaavat sopivan treenilämpötilan säällä kuin säällä.

Valittavanasi on ILO-halli (8x 30m) sekä LYSTI-halli (12x30m). 

HINNASTO

Arkisin              LYSTI                   ILO
klo 05-10          27€/h               19€/h
klo 10-17         36€/h               28€/h
klo 17-21         40€/h               38€/h
klo 21-24         27€/h               19€/h

Viikonloppuisin kaikkina aikoina LYSTI 40€/h ja ILO 38€/h
Voit varata myös 30 min vuoroja, jolloin varauksen hinta näkyy automaattisesti oikeana varausta tehdessäsi.

Omatoimiset treenivuorot halleihimme varataan sähköisen kalenterin kautta alla olevasta painikkeesta. 
Voit varata hallia joko 30 min vuoron tai 1h vuoron.
Suosi peräkkäisiä aikavarauksia - ethän jätä kalenteriin 30min välejä, kiitos!
Katso halleissa olevat tarkka estevalikoima ja koulutusvälineistöt tästä linkistä https://www.taidogas.fi/fi/sivut/hallien-valineisto

Tee varaus

Juoksuisilla nartuilla tulee olla hallissa kokoajan juoksuhousut jalassa. Käytä juoksuhousuja vielä 2-3 viikkoa juoksujen loppumisesta. Vaikka nartulla olisi vuoto loppunut, se jättää silti hajua jälkeensä muutaman viikon ajan. Suosittelemme käyttää uroskoirilla urosvyötä ja merkkailuherkillä nartuilla juoksuhousuja pissavahinkojen estämiseksi. Siivoathan mahdolliset pissa/kakkavahingot huolellisesti ohjeiden mukaisesti ja maksat pissasakon kotisivujen verkkokaupassa, kiitos!

LYSTI-hallissa on valmis Agilityrata sunnuntaista klo 19 - maanantaihin klo 17. Vapaat agilityn ratavuorot näet Palvelut -> agilityratavuorot tai tästä linkistä: https://www.taidogas.fi/fi/varaukset/uusi?services=1289
Agilityrataa ei saa muuttaa eikä purkaa. Ratapiirros on nähtävillä etukäteen Taidogaan Facebookryhmässä: Taidogas ostetaan/myydään/vaihdetaan.

Kun olet todennut Taidogaan loistavaksi treenipaikaksi, on järkevää hankkia sarja- tai kausikortti. Korteissa yksittäisen varauksen hinta on edullisempi, hallivuorokortit pääset ostamaan verkkokaupan kautta alla olevista linkeistä:

Kausikortti:
https://www.taidogas.fi/fi/tuotteet/4536

Sarjakortit: https://www.taidogas.fi/fi/tuotteet/4588

Vuoroja joissa harjoitellaan agilityä voit maksaa liikuntaeduilla.
(Smartum, Edenred, Eazybreak, Epassi tai Tyky)

Tarkemmat arki- ja viikonloppuhinnat ovat ajanvarauskalenterissa.

Koko päivän varaukset ja maksullisten koulutusten järjestäminen sovitaan aina erikseen, kysy rohkeasti tarjousta! Huomioithan, että tiloissamme ei saa järjestää maksullisia koulutuksia tai tapahtumia ellei siitä tehdä erillistä sopimusta etukäteen. Veloitamme ilman sopimusta järjestetyistä maksullisista koulutuksista jälkikäteen 50€/h tilavuokraa.

Hallejamme saa vuokrata myös muuhun toimintaan kuin koirankoulutukseen,
esim. Keppihevosharrastukseen, Frisbeegolfin tekniikkaharjoitteluun jne.

Luethan ohjeet omatoimitreenaajille huolellisesti ennen omaa vuoroasi, kiitos! Tilan säännöt pääset lukemaan alla olevasta painikkeesta:

tilan säännöt