Usein kysytyt kysymykset

Voiko juoksuinen narttu osallistua?
Kyllä voi, narttu voi osallistua normaalisti koulutuksiin juoksuhousut jalassa. Juoksuhousut täytyy olla jalassa koko hallitiloissa oleskelun ajan.

Mitkä rokotukset koiralla täytyy olla?
Kolmoisrokote (penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvovirus) sekä raivotautirokotus (rabies). Kennelyskärokote on vapaaehtoinen mutta erittäin suositeltava.
Pennuilla olisi hyvä olla ns. varhaisrokote, jos osallistuu pentupaineihin tai pentueskariin ennen 12 viikon ikää ja varsinaisen rokotusohjelman aloittamista.
Ulkomailta tuodulla pennulla ja aikuisella koiralla tulee olla suomalainen rokotustodistus sekä rabies-rokote ja rokotteen jälkeen varoaika 21 vrk. Lisää voit lukea https://www.ruokavirasto.fi/elaimet/lemmikki--ja-harraste-elaimet/)

Voiko muutkin perheen jäsenet tulla mukaan kursseille?
Kyllä voi. Voit maksaa perheenjäsenmaksun ilmoittautuessasi kurssille tai myös erikseen yksittäiselle tunnille.

Mistä löydän laskun koulutuksesta, jos en ole sitä vielä saanut?
Kirjaudu taidogas.fi -sivustolle. Löydät laskut ja muut maksutavat 'Omat tiedot' valikosta, josta valitaan 'ilmoittautumiset'. Näet kaikki ilmoittautumiset ja tiedot maksuistasi. Klikkaamalla varatun kurssin/koulutuksen nimeä pääset ilmoittautumisen tarkempiin tietoihin sekä maksamaan tarvittaessa laskun.
Maksupalveluiden välittäjänä toimii Paytrail.

Paljonko laskulla on maksuaikaa?
Lasku muodostuu heti ilmoittautuessasi ja eräpäivä on 7vrk ennen koulutuksen aloitusta.

Voiko kursseja/koulutuksia maksaa liikunta- tai virike eduilla?
Liikuntaeduilla voi maksaa agility-, Canicross- ja DOBO-kurssit sekä koulutukset. Liikuntaedulla voit maksaa myös tilavuokran omatoimitreeniin kun varaamallasi vuorolla harjoitellaan agilityä. Meillä käy ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak.
Muita koulutuksia ei saa maksaa liikuntaeduilla. Katso ohjeet liikuntaedulla maksamiseen kohdasta "maksutavat".

Mitä jos koira sairastuu?
Ilmoita mahdollinen poissaolo asiakaspalvelu@taidogas.fi. Eläinlääkärin todistuksella olet oikeutettu keskeyttämään kurssin tai sopimaan uudesta aikataulusta maksamallesi koulutukselle.

Saako korvausta jos ei pääse kaikille koulutuskerroille?
Meillä voit saada yksittäisen poissaolon korvaukseksi verkkokurssimateriaalia ns. korvausvideoista kotiharjoittelua varten. Ilmoita etukäteen poissaolostasi kouluttajallesi tunnilla tai sähköpostitse asiakaspalvelu@taidogas.fi, niin saat ohjeet korvausmateriaalin lunastamiseksi. Korvausta on oikeutettu saamaan yhden kerran/kurssi.

Miten voin perua ilmoittautumisen tai mistä tiedän onko ilmoittautumisen peruminen onnistunut?
Kirjaudu taidogas.fi -sivustolle samoilla tunnuksilla (sähköpostiosoitteella) kuin ilmoittautuessasi. Löydät "Omat tiedot"-osiosta kaikki ilmoittautumiset ja samasta paikasta pääset perumaan haluamasi osallistumisen. Peruutus on tehtävä viimeistään 14vrk ennen koulutuksen alkua, muutoin koulutus on maksettava kokonaisuudessaan. Koulutuksen tila "varattu" vaihtuu tämän jälkeen tilaksi "peruutettu".

Mitä jos olen jo maksanut laskun ja perun koulutuksen vähintään 14vrk ennen koulutuksen alkua?
Peruutuksen jälkeen maksamasi suoritus siirtyy automaattisesti saldoksi, jota voit käyttää myöhempien koulutuksien maksamiseen. Saldotieto löytyy "Omat tiedot" valikosta otsikon "Maksut" alta. Jos haluat suorituksen makettavaksi takaisin tilillesi, perimme 8€ toimistomaksun.

Mistä löydän koulutuksen tiedot, treenipäivät ja materiaalin?
Kirjautuessasi taidogas.fi -sivustolle, löydät jatkossa kaiken tarvittavan tiedon "Omat tiedot"-kohdasta; ilmoittautumiset, koulutuksen ajankohdat ja laskut. Koulutukseen tai kurssiin kuuluvat kotitehtävämateriaalit löydät omista tiedoista kyseisen kurssin kohdalta tai kohdasta "materiaalit".

Voiko osallistua koulutuksiin jos koirani on kova haukkumaan?
Kyllä voit. Koulutuksissa voimme rajata koulutustilaa sermeillä niin, että myös haukkuherkillä koirilla on oma rauha harjoitella. Kouluttajalta saat myös vinkkejä ja aktivointikeinoja, joita voitte kokeilla haukkumisen vähentämiseksi. Pelkkä haukkuminen ei haittaa, mutta jos koirasi osoittaa haukkumisen lisäksi aggressiivista käyttäytymistä toisia koiria kohtaan, suosittelemme yksityisohjausta kurssille osallistumisen sijaan.

Koirani on kovin arka. Voinko osallistua?
Kyllä voit. Jos koirasi on kuitenkin niin pelokas, että toisten koirien läheisyys on pelottavaa suosittelemme yksityisohjausta ennen kursseille osallistumista. Yksityisohjauksessa saat kouluttajalta vinkkejä ja ohjeita, miten koirasi pelokkuutta voidaan vähentää mahdollisessa kurssitilanteessa.

Muissa kysymyksissä laita viestiä asiakaspalvelu@taidogas.fi -osoitteeseen. Autamme mielellämme!