Yksityiskoulutus Taidogaalla

Tapaamiset Kangasalla Taidogaalla, Pirkanmaan alueella myös kotona tai etänä.


Mitä tehdä kun koira ei osaa käyttäytyä? Mitä jos koira vetää lenkillä remmissä ja rähjää vastaantulijoille? Mitä tehdä, kun koira murisee vieraille tai hyppii vasten? Mikä neuvoksi, kun koira napsii leikkiessään lapsia pepusta? Mitä pitää tehdä jos koira ulvoo yksinollessaan tai haukkuu liikaa sisällä? Ei hätää, meiltä saat ammattilaisen apua kaikenlaisiin koiraelämän aiheisiin myös yksityiskoulutuksena!

Koira oppii asioita vaikkei sitä kouluttaisi. Aivan oikein. Koira oppii tekemään asioita, mitkä sen mielestä ovat hauskoja tai jollain tapaa  hyödyllisiä; kuten esim. jahdata jänistä, pelästytellä lintuja tai napata voileivän keittiöntasolta. Koiralla saattaa olla myös liikaa energiaa ja se saattaa keksiä itselleen ajankuluksi tekemistä, kuten istua ikkunassa ja haukkua kaikille ohikulkijoille, kaivaa takapihalle metrin syvän kuopan tai järsiä keittiön pöydänjalkaa. Se on koiran mielestä mukavaa ajanvietettä. Energistä koiraa onkin hyvä liikkumisen lisäksi virikkeistää mahdollisimman monipuolisesti tavallisen arjen keskellä ylimääräisen energian purkamiseksi. Voit lukea aiheesta lisää täältä: https://www.hankikoira.fi/koiratietoa/koira-kotona/virikkeistaminen-parantaa-koiran-elamanlaatua

Joskus koira ei tiedä miten saisi ikävän olon pois itseltään, kuten yksin kotiin jäädessään. Sillä on ikävä omia ihmisiään eikä se välttämättä osaa purkaa ikäväänsä muulla tavoin kuin ulvomalla. Joskus koira on vaan niin innoissaan, että sen on pakko purkaa kiihkeys johonkin erikoiseen toimintaan kuten hyppimiseen, riehumiseen tai remmissä vetämiseen. Nämä edellä mainitut asiat eivät meidän ihmisten mielestä ole mukavia vaan hankaloittavat yhteiselämää huomattavasti.

Kaikkeen tähän on onneksi olemassa ratkaisu! Ammattitaitoisen koirankouluttajan avulla voidaan koiralle opettaa parempi tapa toimia eri tilanteissa ja mm. rakentaa malttamiskykyä pikkuhiljaa erilaisten tilanteeseen sopivien harjoitteiden avulla. Joskus käytöksen opettaminen sujuu nopeasti, joskus uusien käytösmallien rakentamiseen menee enemmän aikaa. Taidogaalta saat apua kaikenkarvaisiin koiraongelmiin ja koiraelämän haasteisiin. Koiran käytösongelmia ratkovat Taidogaan kouluttajat ovat korkeasti koulutettuja alan ammattilaisia ja ovat kokeneita ongelmakoirakouluttajia. 

Suosittelemme, että otat mahdollisimman ajoissa yhteyttä meihin. Siis jo ensimmäisen huolen noustessa mieleesi. Huonotapaisen koiran käytöshaasteet on paljon helpompaa kouluttaa paremmiksi ns. tuoreeltaan, vakiintuneita käytöksiä on vaikeampi lähteä purkamaan ja opettamaan uutta parempaa käytöstä vanhan tilalle. Toki, koskaan ei ole liian myöhäistä ja vanhakin koira oppii uusia temppuja! Meille ovatkin tervetulleita kaikenikäiset ja kaikenlaiset koirat sekä omistajat.

Varaa siis rohkeasti itsellesi yksityiskoulutustuokio kouluttajan kanssa. Varaaminen tapahtuu kätevästi täältä kotisivujen kautta näin:

1. Varaa yksityiskoulutus alla olevan "TEE VARAUS" - näppäimen kautta
(tai ylävalikosta "Palvelut" -> Palveluvaraus -> yksityiskoulutus -> valitse palvelu)

2. Valitse yksityiskoulutuksen aihe ja varaa sopiva aika kouluttajalta. Vapaat ajat ovat nähtävillä kouluttajan esittelyn alla.
Jos et löydä sopivaa aikaa, aihetta tai haluat kysyä lisätietoja, lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@taidogas.fi.

3. Pääset maksamaan ensikäynnin varauksen yhteydessä
Ensimmäisella kerralla mietitään yhdessä kouluttajan kanssa jatkokoulutuksen tarpeesta ja tapaamistyylistä.
Jatkokoulutus voidaan toteuttaa tarvittaessa myös video/etätapaamisina.
Etätapaamisen voit varata tästä: https://www.taidogas.fi/fi/varaukset/uusi?services=1476

Pääset tekemään yksityiskoulutusvarauksen tästä:

Tee varaus

Ensikäynti on aina 50 minuuttia ja livenä kouluttajan kanssa. Jos et pääse tulemaan koirasi kanssa koulutukseen hallille, kouluttaja voi tulla myös kotikäynnille. Yksityiskoulutuksen hintaan lisätään tällöin kilometrikorvaus 50 snt/km + alv 24%.

Ensikäynti on aina 50min.
HUOM! 30min yksityiskoulutus on tarkoitettu ainoastaan jatkokäynteihin yksityiskoulutuspaketin ostaneille ja lajikoulutuksiin.

HINNASTO
- Yksityiskoulutus 50 min 85€
- Yksityiskoulutus 30 min 49€  
- Kilometrikorvaus 50 snt/km + alv 24%

Yksityisohjauksen ja yksityisohjauspaketit pääset ostamaan verkkokaupan kautta tästä linkistä: https://www.taidogas.fi/fi/tuotteet/yksityisohjaus-taidogas-hallilla 

Ensikäynnin jälkeen jatkotapaamiset sovittuna ajankohtana sovitulla tavalla (live tai etänä).
Saat sähköpostitse yhteenvedon jokaisesta tapaamisesta ja koulutussuunnitelman.

Videoanalysointi tapaamisten välissä on lisäpalvelu, josta tulee sopia kouluttajan kanssa erikseen. Hinta videoanalyysistä, koulutuksen seurannasta ja koulutussunnitelman muokkaamisesta lisäpalveluna on 79€/h.

Tarjoamme yksityiskoulutusta Pirkanmaan alueella, tarvittaessa yksityiskoulutuksen saat myös kauemmaksikin.
Tapaamiset voidaan sopia myös pelkästään etätapaamisina, jos asut muualla Suomessa tai ulkomailla. Etätapaamisen voit varata tästä: https://www.taidogas.fi/fi/varaukset/uusi?services=1476

Yksityisohjauspaketit ostetaan verkkokaupan kautta ja ovat voimassa 6kk ostopäivästä (10 kerran paketit 12kk).
Yksityiskoulutuspaketit pääset ostamaan tästä:

Verkkokauppaan