AJANKOHTAISTA

14.11 Tammikuun kurssit alkavat olla jo hyvää vauhtia kotisivuilla näkyvillä! Uutuuksia on luvassa jos jonkinmoista: TOKOn Valmennusryhmä kerran/kk supertaitavan Sari Kärnän luotsaamana, esine-etsintäkurssi avaimensa helposti hukkaavien ohjaajien koirille :P sekä omat elämäntaitokurssinsa aroille koirille ja pennuille! Eikä unohdeta koirahiihtoa, jossa pääset sivakoimaan koirasi kanssa loistavan Lauran ohjauksessa! Koirahiihtoon tulossa niin tutustumispäivää, starttikurssia kuin valmennusryhmääkin. Tervetuloa talvi <3

12.11
Nykyisten viikkoryhmäläisten etukäteisilmoittautuminen kevään 2024 viikkoryhmiin on nyt umpeutunut. Tämä tarkoittaa sitä, että ns. ulkopuolisilla on nyt mahdollisuus ilmoittautua viikkoryhmiin kevätkaudelle. Tarjolla on muutamia paikkoja agilityyn, rallyyn, hoopersiin, TOKOon sekä noseworkiin. Ilmoittautumislinkin löydät kohdasta koulutus -> viikkoryhmät.

28.10
Noseworkin alkeiskurssi uudistuu! Loppuvuoden Noseworkin alkeiskurssit toteutetaan yksilöllisesti hajutunnistushuoneessa. Noseworkin alkeiskurssit sopivatkin nyt entistä paremmin kaikenlaisille koirille, sillä jokainen koira saa harjoitella omassa rauhassaan ja suljettujen äänieristettyjen ovien suojissa. Hajutunnistushuoneen lattiamateriaali on myös helpompi niille koirille, joiden mielestä tekonurmimatto on täynnä makupaloja ja tuoksun huumaa :)

20.10
Onni-koulutustila laajentui! Onni eli erikoiskoulutustila toimistopäädyssä sai kokea laajennuksen. Laajennuksen jälkeen tila palvelee paremmin niin yksityiskoulutuksia kuin hajutunnistuskoulutuksiakin. Onnissa on tästä eteenpäin kaksi ovea, joten kulku koulutustilaan ja sieltä pois on sujuvampaa. Onni on varusteltu nyt hajutunnistusvälineistöllä sekä -rakennelmilla, joten tila soveltuu erinomaisesti hajutyöskentelyyn. Onnia ei voi varata omaan käyttöön vaan sinne pääsee ainoastaan kouluttajan läsnäollessa. 

12.10.
Jumppahuone on avattu! Taidogas Jumppis on koirien oma jumppatila, joka on täynnä kehonhallintavälineistöä ja jumppavälineitä eli oikea koirien oma kuntosali. Jumppahuonetta voi varata 30min, 45min tai 60min vuoroina omatoimiseen jumppaharjoitteluun koiran tai koirien kanssa. Jumppis on toimistosiivessä, jossa on lämmintä ja äänieristetyt ovet. Saat jumppailla koiriesi kanssa siis täysin omassa rauhassa! Katso lisätiedot kohdasta Palvelut -> Jumppahuone. Tee varaus sähköisestä kalenterista ja tule jumppailemaan!

10.10.23
 Viikkoryhmiin ilmoittautuminen kevätkaudelle 2024 on nyt avattu. Etusijalla ovat nykyiset viikkoryhmäläiset 10.11 saakka. Ilmoittautumislomakkeet löydät kohdasta Koulutus -> viikkoryhmät. Viikkoryhmiä on tarjolla rallyyn, agilityyn, TOKOon, hooperiin ja noseworkiin.

8.10.
Agility on saanut uuden kurssin! Asiakkaiden toiveesta loimme yhden uuden kurssin agilityn koulutuspolkuun eli Agilityn Alkeisjatkokurssin. Alkeisjatko on agin alkeiskurssin jälkeen, jos tuntuu ettei ole vielä valmis jatkamaan agilityn jatkokursseille eli Ohjaustekniikkaan, Ratakurssille tai Estevarmuuskurssille. Alkeisjatkossa jatketaan suoraan alkeiskurssin asioista eteenpäin ja pääsette tekemään pieniä ja helppoja ratapätkiä oman osaamistason mukaisesti. Alkeisjatkokursseja on loppuvuoden ajan tiistai-iltaisin klo 17 ja klo 18.

5.10.23 Koko loppuvuoden Pentupainit on nyt päivitetty tänne kotisivuille! Vakiaika pentutreffeille on torstaisin klo 18. Halusimme antaa pentupaineille parhaan mahdollisen ajan kalenteristamme, aihe on niin tärkeä ja pentujen sosiaalistaminen avainasemassa ehkäisemässä tulevaisuuden arkihaasteita <3 Tervetuloa pentusi kanssa vaikka kaikkiin!

21.9.23 
Canicross on saanut kotisivuilta nyt ihan oman sivunsa. Koirajuoksu on saavuttanut niin suuren suosion ja vankan harrastajakunnan, että canicross saa siirtyä "erikoiskoulutuksista" ihan omaksi koiraharrastuslajikseen! Hienoa Laura, jatka samalla tavalla loistavaa työstäsi canicrossin parissa <3

12.9.23 
Taidogaan vastuullisuusraportti 2023 on nyt julkaistu kotisivuilla. Olemme vastuullisia kaikilla kolmella tärkeällä osa-alueella: taloudellisesti, ekologisesti sekä sosiaalisesti. Lue vastuullisuusraportti tästä linkistä: https://www.taidogas.fi/fi/sivut/taidogas-yrityksena-taidogas-vastuullisuusraportti-2023

15.8.23 
Taidogas on saanut riveihinsä kaksi uutta ihanaa kouluttajaa! Tervetuloa tiimiin Jenni Nurmi sekä Hanna Laine <3 
Jennin päälajina on agility sekä jatkossa myös hoopers. Jenni aloittaa agilityn alkeiskurssit sekä agilityn pohjataitokurssit maanantai-iltaisin. Hannan päälajina on rally-TOKO ja sen lisäksi hän jatkossa tulee kouluttamaan myös TOKOa ja agilityä. Hanna aloittaa rally-TOKOn pohjataitokurssit sekä rallyn ja agilityn alkeiskursseja lauantaisin. Huippua saada teidät mukaan, tästä se lähtee!


14.8.23
Viikkoryhmät eli säännöllisesti harjoittelevat lajiharrastajien treeniryhmät aloittavat ensi viikolla syyskautensa. Kaikki viikkoryhmäpaikat ovat täynnä ja seuraavat viikkoryhmäpaikat jaetaan loppuvuodesta marraskuun tietämillä. Silloin jaamme kevätkauden viikkoryhmät rally-TOKOon, agilityyn, noseworkiin, hoopersiin ja TOKOon. Viikkoryhmäilmoittautumisista ilmoitellaan erikseen kun ilmoittautuminen avataan.

1.8.23 Syyskauden kurssitarjontaa on alettu päivittää kotisivuille, tarjolla on taas aimoannos eri lajien Pohjataitokursseja ja alkeita. Pyrimme laittamaan kursseja esille monelle eri päivälle, jotta kaikki varmasti pääsevät haluamalleen kurssille. Jos toivot jotain tiettyä kurssiaihetta tietylle viikonpäivälle, laita meille viestiä asiakaspalvelu@taidogas.fi niin katsotaan saadaanko toiveesi toteutumaan!

28.5.2023 Muutto uusiin tiloihin on nyt onnellisesti tehty ja toiminta siirtynyt vanhalta Taidogaan toimipisteeltä Aakkulantie 38:sta uuteen halliin, joka sijaitsee osoitteessa Kankkulantie 1, 36200 Kangasala. Tervetuloa!