Agilityratavuorot

Agilityratavuoro on tarkoitettu agilityä osaaville koirakoille omatoimitreenausta varten. Suositeltava osaamistaso on esim. agilityn alkeiden ja ohjaustekniikka- ja ratakurssin jälkeen. Agilityn ratavuoroja on tarjolla su-ma. Rata on viikkoryhmien rata, joka vaihtuu viikottain ja kyseisen viikon rataprofiilit ovat nähtävissä edellisen viikon perjantaina Taidogaan ostetaan/myydään/vaihdetaan - Facebook ryhmässä.

Ratavuorolla tarjolla olevaa rataa ei saa muuttaa. Hyppykorkeuksia saa toki muuttaa ja pujottelukeppejä laittaa tarvittaessa vinoon.
Tarkasta ratavuorosi päättyessä, että esteet ovat pysyneet paikallaan ja korjaa varsinkin putkien päät & putkipainot takaisin paikalleen, jos ne ovat päässeet liikkumaan.

Jos rata ei ole jostain syystä kunnossa tai jokin este menee rikki vuorollasi, ilmoita siitä mahdollisimman pian asiakaspalvelu@taidogas.fi -osoitteeseen. 

Agilityratavuorot ovat LYSTI-hallissa, jonka mitat ovat 12m x 30m. Hallin pohjana on Saltexin täytteetön keinonurmi integroidulla joustokerroksella.
Agilityn ratavuoroihin käy maksutavaksi myös liikuntaedut.

Hinta 30min ratavuorolle on 24€. 

Hyviä treenihetkiä!

Tee varaus