Säännöt koulutustilan käyttöön omatoimitreenaajille

Vallitsevasta tilanteesta johtuen on erityisen tärkeää, että hallillemme tullaan vain terveenä.

Parkkipaikka on hallialueen pihassa, parkkipaikat ovat ilmaisia.

YLEISET SÄÄNNÖT

 • Tilavuokrauksen tilausvahvistuksesta löydät vaihtuvan ovikoodin. Ovikoodi on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa edelleen. Koodi on ajoitettu toimimaan vasta varauksesi alkaessa.
 • Odota oman vuorosi alkua riittävän kaukana ovesta, että edelliset treenaajat pääsevät rauhassa poistumaan. Hallin pitäisi olla vapaa varauksesi alkaessa, mutta jos näin ei ole, koputa reippaasti oveen tai avaa ovi varovasti. 

 • Yleisistä turvallisuussyistä tule halliin ensin ilman koiraa/koiria valmistelemaan harjoitteet ja hae sitten vasta koirasi treenaamaan. Samoin treeniaikasi loppuessa kannattaa viedä koira ensin autoon/omaan häkkiin ja tulla sen jälkeen ilman koiraa siivoamaan jäljet ja laittamaan tavarat paikalleen. Näin toimien vältetään odottamattomat kohtaamiset ovilla ja kaikki treenaajat saavat saapua ja poistua rauhassa.
 • Treenihallissa saa käyttää vain puhtaita sisäkenkiä/sukkia. Vaihda siis ulkokengät heti hallin ovella sisäkenkiin. Jos olet unohtanut ottaa omat, voit tarvittaessa lainata crocseja ovenpielestä treenien ajaksi.
 • Koirien kuivaaminen kurasta / lumesta on suotavaa, ovenpielessä on tassupyyhkeitä tähän tarkoitukseen.
 • Hallissa on merkityt paikat eri harjoitusvälineille. Palautathan käyttämäsi / siirtämäsi tavarat takaisin niille tarkoitetuille paikoille.

 • Käyttäydythän treenitilassa hyvien tapojen mukaisesti niin koiraasi kuin muitakin kohtaan. Koirien kurittaminen ja pahoinpitely eivät kuulu yrityksemme tiloihin, eivätkä hyviin koiranpitotapoihin.
 • Kerää treenitilaan mahdollisesti pudonneet makupalat pois, jotta ne eivät jää häiritsemään seuraavia treenaajia. Myös mahdolliset koiran karvatupot tai leluista irtoilevat palat ym. on hyvä kerätä pois, jotta halli pysyy siistinä seuraavia treenaajia varten. 
 • Hallin ympäristöstä on ehdottomasti kerättävä koirien jätökset pois ja pidettävä alue siistinä. 
 • Juoksuisella narttukoiralla on käytettävä juoksuhousuja koko omatoimitreenin ajan. 
 • Hallitiloissamme sekä hallin pihassa on tallentava videovalvonta. 
 • Lähtiessäsi sammuta valot hallitilasta ja varmista, että ovi menee perässäsi lukkoon.

PISSA/KAKKAVAHINGON SATTUESSA

Tiloissamme on siivouskäytäntö vahinkojen siivoamiseen, jota myös omatoimitreenaajien
tulee noudattaa. Hallin seinältä löytyy selkeä ohje kuinka vahingot siivotaan. Sakko on 10€/vahinko ja jokaisen treenaajan tulee huolehtia vahinkojen siivoamisesta ohjeiden mukaan hallitilassa olevalla kuivapesurilla sekä desinfiointiaineella.

Sakko maksetaan heti treenivuoron jälkeen https://www.taidogas.fi/fi/tuotteet/hallin-palvelut-pissa-kakkasakko
Vahinkoja välttämällä pidämme treenitilan siistinä ja viihtyisänä.

MUUT VAHINGOT

Mikäli omistaja/koira rikkoo treenitilassa olevaa irtaimistoa (dobopallot, hypyt, trimmauspöytä, agilityesteet, kalusteet tms.), on omistaja korvausvelvollinen. Ilmoita sattuneesta vahingosta taidogas@gmail.com. Irtaimistosta peritään korvaus aina tapauskohtaisesti.

Jos huomaat treenitilassa tai -välineissä jotain poikkeuksellista, ilmoitathan myös siitä meille ensitilassa taidogas@gmail.com.

MAKSULLISET KOULUTUKSET

Huomioithan, että tilavuokraus on tarkoitettu ainoastaan omatoimitreenaukseen. Tiloissamme ei saa järjestää maksullisia koulutuksia tai tapahtumia ellei siitä tehdä erillistä sopimusta etukäteen.

Veloitamme ilman sopimusta järjestetyistä maksullisista koulutuksista jälkikäteen
50€/h tilavuokraa. Koko päivän varaukset ja maksullisten koulutusten järjestäminen sovitaan aina erikseen, kysy rohkeasti tarjousta.

KIITOS YHTEISTYÖSTÄ ja oikein mukavia treenihetkiä koirasi kanssa!