Taidogas yrityksenä

Taidogas on monipuolinen koirapalveluiden koti Kangasalla


Olemme enemmän kuin koirakoulu. Taidogas on koira-alan asiantuntijoiden keskus.
Laajasta kurssivalikoimastamme löydät niin pentukoulutukset, arkitaitokurssit kuin lajiharrastuksetkin.
Taidogas-hallitiloja voit myös vuokrata omatoimiharjoittelua tai koira-alan tapahtumia varten.
Taidogaan tiloissa toimii kouluttajien lisäksi myös koirahierojia, joten löydät kaikki tärkeimmät koirapalvelut kätevästi saman katon alta!

Taidogaan kouluttajat ovat eläinkoulutusalan koulutettuja ammattilaisia ja suurin osa kouluttajistamme toimivat koulutustyössä päätoimisesti. Kaikissa Taidogaan koulutuksissa koulutus tapahtuu nykyaikaisin menetelmin. Toteutamme koulutukset vain positiivisen vahvistamisen kautta. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää.

Jokaisella kouluttajallamme on omat erityisosaamisalueensa ja teemmekin töitä yhdessä yhteisten asiakkaidemme parhaaksi.
Meillä on yhteinen visio ja vahvuuksien yhdistäminen tuo meille huiman synergia-edun teidän koiranomistajien parhaaksi!
Koulutustilamme ovat siistit ja viihtyisät. Koulutuksemme ovat sisällöltään laadukkaita ja yksittäisistä kursseista on muodostettu koulutuskokonaisuuksia. Lisäksi useimpiin kursseihin sisältyy mm. verkkokurssimateriaaleja kotiharjoittelun tueksi.

Taidogaalle voit tulla sellaisena kuin olet - tai siis olette - sinä ja koirasi.

Taidogaan koulutukset on suunnattu kaikenlaisille koirakoille, pennuista sennuihin. Koulutus - ja harrastuslajivalikoimamme on laaja, joista löydät varmasti sopivan koulutuksen tai koiraharrastuksen itsellesi ja koirallesi.
Toteutamme koulutuksemme yksilöllisesti kohti jokaisen asiakkaan omia tavoitteita. Olet sitten aloittelija, harrastaja tai kisakonkari, saat meiltä varmasti yksilöllistä koulutusta niin kursseilla, koulutuksissa kuin valmennusryhmissäkin.

Taidoggaan kouluttajien tärkein tavoite ei ole itseasiassa kouluttaa koiria. Tärkeintä on opettaa koiranomistajille nykyaikaiset positiiviseen vahvistamiseen perustuvat koulutusmenetelmät ja antaa oppeja, joita osaa soveltaa koiransa kanssa myös Taidogaan ulkopuolella. Ihan jokaisena koiraelämän päivänä - siis elävässä elämässä.

Tervetuloa pitämään hauskaa ja oppimaan yhdessä koirasi kanssa!Kirjoita viesti