Vinkkivideot   
Mitä ovat Taidogas Vinkkivideot?

Olemme koonneet tähän osioon koirankoulutukseen liittyviä lyhyitä vinkkivideoita, joista on toivottavasti sinulle ja koirallesi paljon hyötyä.

Vinkkivideot eivät ole virallisia verkkokursseja vaan koirankoulutuksen koulutettujen ammattilaisten tekemiä selkeitä ja asiantuntevia koulutusvideoita. Vinkkivideoissa kouluttajat havainnollistavat aihetta kouluttamalla omia koiriaan. Videokoulutuksessa edetään vaiheittain ja videoissa on ohjeet, miten ja missä järjestyksessä sinun kannattaa toimia ja edetä. Vinkkivideo antaa sinulle ideoita siitä, miten asia kannattaa koiralle opettaa ja kertoa. Jokainen koira on kuitenkin ainutlaatuinen yksilö, joten vinkkivideo ei korvaa henkilökohtaista koulutussuhdetta kouluttajan kanssa. Jos haluat yksilöllisempää ohjausta, olet tervetullut yksityisohjaukseen esim. etätapaamisen muodossa. Lisää löydät ylävalikon kohdasta palvelut - yksityiskoulutus.

Vinkkivideot ovat ensisijaisesti Taidogaan asiakkaille suunnattuja, mutta ovat kaikille avoimia. Voit siis ostaa kaikkia videoita itsellesi asuinpaikastasi riippumatta. Vinkkivideot ovat ns. verkkokursseja, jolloin koulutusvideo ohjeineen näkyy sinulla omissa tiedoissasi heti ostamisen jälkeen. Ostaaksesi vinkkivideoita sinun tulee siis kirjautua sisään ylävalikon kohdasta "kirjaudu".