DOBOkurssi   
Dobo on rento, hauska ja erittäin liikunnallinen laji, jossa sekä koirasi, että sinä pääsette harjoittamaan lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.
Dobossa yhdistyvät tehokas lihasten harjoittelu sekä rauhallinen ja hauska yhdessä tekeminen koirasi kanssa.
Samalla se parantaa koirasi ja sinun keskittymiskykyä, tasapainoa sekä vahvistaa sinun ja koirasi välistä suhdetta. Syvien lihasten tehtävä on tukea selkärankaa ja ylläpitää asentoa. Ne aktivoituvat oikein vain hitaissa liikkeissä ja staattisessa tasapainoilussa. Vahva syvätuki eli korsetti, mahdollistaa nopeat käännökset sekä liikkumisen sulavasti ja hallitusti myös haasteellisessa maastossa sekä vaativillakin alustoilla ja nopeuksilla.
Kun sinun ja koirasi fyysinen suorituskyky, kehonhallinta ja tasapaino ovat kohdillaan, voitte keskittyä liikkumaan kivuttomasti ja hallitusti.
Kurssin kesto on neljä kertaa peräkkäisinä viikkoina ellei muuta ole mainittu.
Kurssi pidetään lämpimässä treenitilassa Kangasalla.
Laji sopiikin siis kaikille koirakoille ja kurssille ovat tervetulleita kaikki, niin vasta-alkajat kuin jo kokeneemmatkin Doboilijat! Harjoitukset tehdään kunkin koirakon tason mukaan!
Voit maksaa Smartum, Tyky, Epassi ja Eazybreak liikuntaseteleillä Dobo- sekä Agilitykoulutukset.
Kouluttajana toimii Anna Lautamäki


Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.