Arkitaitokurssi Kangasalan Ponsassa - Ulkona   
Arkitaitokurssi ulkona, Ponsa


Kangasalan Ponsassa pidettävällä Árkitaitokurssilla keskitytään arjen tärkeimpiin taitoihin, rennosti ja ilman turhaa suorittamista. Ponsan kurssi sopii erityisen hyvin maalaiskoirille, joiden lenkkimaastoissa metsän eläimiä saattaa liikkua enemmän kuin toisia koiria. Kurssi pidetään ulkona taajaman ulkopuolella, joten harjoitteluympäristö vastaa todellisuutta.


Kurssin tärkein aihe on luotettava luoksetulo tilanteessa kuin tilanteessa. Lisäksi harjoitellaan esimerkiksi rauhoittumista, rentoa maalaisteille sopivaa hihnakäytöstä, paikallaanoloa ja molemmille osapuolille mukavaa käsittelyä.


Ponsan Arkitaitokurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset aikuiset koirat.
(Kysy pennun kanssa osallistumisesta erikseen kouluttajalta.) Arkitaitokurssille ei ole mitään pääsyvaatimuksia, joten voitte tulla juuri sellaisina kuin olette.


Ponsan Arkitaitokurssille suositellaan hyvin istuvia valjaita ja pitkää, yli viisimetristä hihnaa, jolla luoksetuloharjoituksiin saadaan etäisyyttä. Ohut tai kuristava panta on pitkän hihnan kanssa harjoiteltaessa vaarallinen, joten ne on kurssilla kielletty.

Arkitaitokurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssille otetaan 4-6 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, joten kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Tua Onnela.

Tervetuloa!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.