Arkitaitokurssi   
Arkitaitokurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset aikuiset koirat. 
(Alle puolivuotiaan koiran kanssa suosittelemme ensisijaisesti osallistumaan Pentukurssille).

Arkitaitokurssilla pääsette harjoittelemaan arjessa tarvittavia taitoja kuten rauhoittumista, muiden koirien lähellä keskittymistä, hihnakäytöstä, kontaktin pitämistä omistajaan, paikallaoloa, luoksetuloa ja muita arkielämän tärkeitä perustaitoja.

Kurssilla saat myös paljon vinkkejä koiran aktivointiin kotioloissa ja siihen, miten tehdä arkielämästä koiran kanssa mahdollisimman mukavaa - ihan joka päivä! Arkitaitokurssille ei ole mitään pääsyvaatimuksia, joten voitte tulla juuri sellaisena kuin olette. Tärkeintä on halu oppia uutta ja saada omasta koirasta hyvinkäyttäytyvä ja "arkitaidogas" koira.

Jos koirasi on kovin vilkas, voitte osallistua myös Vilkkaat Teinit -kurssille. Jos koirasi on erittäin arka tai teillä on arjessa jokin erityinen haaste, meillä on tarjolla myös yksityisohjausta. Katso aiheesta lisää ylävalikosta.

Arkitaitokurssin kesto on 4-6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Tarkka kurssikertojen määrä ja mahdolliset poikkeukset on ilmoitettu ko. kurssin kohdalla ja näet jo ilmoittautessasi.

Kurssille otetaan 4-6 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


Tervetuloa!


heinäkuu
elokuu