Agilityn estevarmuuskurssi   
Agilityn Estevarmuuskurssi 

Agilityn Estevarmuuskurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat, jotka ovat käyneet Agilityn Pohjataito- ja Alkeiskurssin. Jatkokursseja on kolme (ohjaustekniikka-, estevarmuus- ja ratakurssi) ja voit suorittaa ne haluamassasi järjestyksessä.  Suosittelemme kuitenkin alkeiskurssin jälkeen ohjaustekniikkakurssia.

Agilityssä on monenlaisia esteitä, toiset ovat helppoja ja toiset hankalampia suorittaa. Jotkin esteet tarvitsevat enemmän harjoitusta kuin toiset. Useimmiten eniten harjoitusta vaativat esim. pujottelun suorittaminen itsenäisesti tai juoksukontaktin opettaminen. Useimmat koirat jännittävät myös aluksi keinulaudan keinahdusta.

Agilityn Estevarmuuskurssilla ei ole kiire opetella ratanumeroita tai miettiä ohjauskuvioita, vaan pystymme rauhassa keskittymään koiran esteosaamiseen ja suoritusvarmuuteen.

Kurssi on kestoltaan 4-6 kertaa. Kurssikerrat ovat peräkkäisinä viikkoina samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituskerta. Tarkka kurssikertojen määrä sekä mahdollisista muutoksista on ilmoitettu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.  

Kurssin hintaan kuuluu kaksi omatoimista harjoitteluvuoroa tiloihimme (arvo 65€), vuorot ovat vuoden voimassa.

Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika. 

Agilityn koulutuspolku: - Agilityn Pohjataitokurssi - Agilityn Alkeiskurssi - Agilityn Alkeisjatkokurssi - Agilityn Ohjaustekniikkakurssi - Agilityn Ratakurssi - Agilityn Estevarmuuskurssi - Agilityn Viikkoryhmät

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.