Agilityn Alkeisjatkokurssi   

UUTUUS! Agilityn Alkeisjatkokurssi 


Agilityn Alkeisjatkokurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat, jotka ovat käyneet Agilityn Pohjataito- ja Alkeiskurssin (tai osaa vastaavat taidot). Agilityn Alkeisjatkokurssi on suunnattu koirakoille, jotka haluavat harjoitella agilityn alkeistaitoja vielä lisää ennen varsinaisille agilityn jatkokursseille osallistumista (ohjaustekniikka, ratakurssi ja estevarmuuskurssi).

Alkeisjatkokurssilla jokainen koirakko saa tehdä helppoa agilityrataa sopivan mittaisissa pätkissä senhetkisen osaamistasonsa mukaisesti. Kurssilla koirasi saa lisää varmuutta perusesteiden suorittamiseen ja sinä ohjaajana koirasi ohjaamiseen. Kurssi sopii mainiosti myös juniorikoirille, joiden kanssa alkeisjatkokurssilla edetään turvallisuus edellä ja keskittymiskykyä sekä motorisia taitoja kehittäen. Voit halutessasi painottaa kurssilla myös tekniikkaharjoittelua tai koirasi hyppytekniikkaa, ilmoita siitä kouluttajallesi kurssin alkaessa.

Alkeisjatkokurssille otetaan 4 koirakkoa/tunti. Jokainen kurssikerta alkaa rataantutustumisella, joten kaikkien ohjaajien on oltava paikalla tunnin alussa. Rataantutustumisen jälkeen jokainen koirakko suorittaa rataa omalla vuorollaan hallissa, muut odottavat vuoroaan ja lämmittelevät/jäähdyttelevät eteisessä tai ulkona. Muista varustaa itsesi ja koirasi siis aina sään mukaisesti. Toisten ryhmäläisten harjoittelua saa seurata kuitenkin koko tunnin ajan ja se on myös erittäin suositeltavaa oman oppimisen kannalta.

Kurssi on 4-6 kertaa peräkkäisinä viikkoina, samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista muutoksista sekä kesto on mainittu ko. kurssi kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssin hintaan kuuluu kaksi omatoimista harjoitteluvuoroa agilityn ratavuoroille (arvo 48€), vuorot ovat vuoden voimassa. Saat varauskoodin sähköpostilla kurssin alkamisen jälkeen.

Voit maksaa kurssin liikuntaeduilla.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


Agilitykurssien järjestys: - Agilityn Pohjataitokurssi - Agilityn Alkeiskurssi - Agilityn Alkeisjatkokurssi - Agilityn Ohjaustekniikkakurssi - Agilityn ratakurssi - Agilityn Estevarmuuskurssi  - Agilityn Viikkoryhmät

elokuu