Arkitaitokurssin jatkokurssi Ponsassa   
Arkitaitokurssin jatkokurssi ulkona, Ponsa

Jatkokurssilla harjoitellaan jokaisen toiveen ja tavoitteen mukaan arjen taitoja lisää ja vaikeutetaan ensimmäisen kurssin harjoituksia.


Ponsan Arkitaitokurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset aikuiset koirat, jotka ovat käyneet ensimmäisen Arkitaitokurssin.

Ponsan Arkitaitokurssille suositellaan hyvin istuvia valjaita ja pitkää, yli viisimetristä hihnaa, jolla luoksetuloharjoituksiin saadaan etäisyyttä. Ohut tai kuristava panta on pitkän hihnan kanssa harjoiteltaessa vaarallinen, joten ne on kurssilla kielletty.

Arkitaitokurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssille otetaan 4-6 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, joten kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Tua Onnela.

Tervetuloa!


elokuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.