Hoopersia agilitykoirille   
Tämä kurssi on tarkoitettu jo pidempään agilityä harrasteneille koirakoille.
Hoopers on agilityn alalaji, jossa koiran agilityosaamisesta on paljon hyötyä. Kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat, jotka osaavat suorittaa vähintään möllitasoista agilityrataa.

Kurssilla pääsette kokeilemaan hoopersin esteiden suorittamista ja radan tekemistä pienissä pätkissä. Koirasi oppii suorittamaan esteitä oikein ja ohjeittesi mukaisesti. Sinä saat harjoitella koirasi selkeää ja oikea-aikaista ohjaamista sekä testaamaan, mitkä agilitytaidot on siirrettävissä suoraan hoopersiin. Osaamisen karttuessa esteitä lähdetään liittämään pidemmiksi ratapätkiksi.

Kurssilla harjoittelee 4 koirakkoa/tunti. Jokainen koira harjoittelee omalla vuorollaan hallissa, muut odottavat vuoroaan eteisessä tai ulkona. Tunnin aikana tehdään kaksi harjoituskierrosta.

Kurssin kesto on kuusi kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin kurssin aloituspäivä. Mahdolliset muutokset on merkitty ko. kurssin kohdalle, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.