Hoopersin Alkeiskurssi   
Hoopersin Alkeisiin ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat.

Kurssilla pääsette harjoittelemaan Hoopersin esteiden ja ratasuorittamisen alkeita. Koirasi oppii suorittamaan esteitä oikein ja ohjeittesi mukaisesti. Sinä saat harjoitella koirasi selkeää ja oikea-aikaista ohjaamista. Osaamisen karttuessa esteitä lähdetään liittämään pieniksi ratapätkiksi. Hoopersin Alkeissa koirasi oppii Hoopersin kaikki yleisimmät estetyypit: hoopit, tynnyrit, veräjän ja putken sekä suorittamaan niitä eri yhdistelminä pienissä ratapätkissä mahdollisimman itsenäisesti. 

Kurssilla harjoittelee 4 koirakkoa/tunti. Jokainen koira harjoittelee omalla vuorollaan hallissa, muut odottavat vuoroaan eteisessä tai ulkona. Tunnin aikana tehdään kaksi harjoituskierrosta.

Kurssin kesto on kuusi kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin kurssin aloituspäivä. Mahdolliset muutokset on merkitty ko. kurssin kohdalle, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika. 
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.