Ohituskurssi   
Ohituskurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset,  -rotuiset ja -ikäiset koirat.  

Ohituskurssi on suunnattu koirakoille, joille erilaiset ohitustilanteet lenkkeillessä ovat hankalia. Kurssilla saat käytännön vinkkejä ohitustilanteissa toimimiseen ja erilaisten palkkauskeinojen löytämiseen. Koiralle opetetaan kontaktin pitämistä, perushallittavuutta sekä erilaisten vastaantulijoiden ohittamista ilman suurempaa draamaa. Kurssilla lavastetaan erilaisia ohitustilanteita ja harjoitellaan ohittamista ensin rauhallisesti käyttäytyvien demo-koirien avulla, jolloin oikean ohitustavan oppiminen onnistuu ja ohittamisen on mahdollista onnistua jatkossa myös hankalammissa tosielämän tilanteissa.
 
Kurssilla käytetään nykytieteeseen perustuvia positiivisia keinoja kouluttamisessa ja vältetään koiran turhaa stressiä. Koiralla tulee olla kiinteä panta tai valjaat sekä hihna. HUOM! Kelatalutin (Flexi) tai kuristuspanta eivät ole sallittuja. Jos koirasi on erittäin arka tai aggressiivinen toisille koirille tai ihmisille, suosittelemme yksityisohjausta ennen kurssille osallistumista. Katso aiheesta lisää ylävalikon kautta!

Kurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Ensimmäisellä kerralla jätä koira autoon ja tule halliin ilman koiraa kuuntelemaan alkuohjeistus. Jos et tule autolla, voit ottaa koiran mukaan halliin.  Kurssi toteutetaan pienryhmänä ja mukaan otetaan 4-5 koirakkoa.
Kurssilla harjoitellaan sekä sisähallissa että ulkona hallin lähiympäristössä Kangasalla.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


lokakuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.