Agilityn Pohjataitokurssi   
Agilityn Pohjataitokurssi on paras starttikurssi agilityharrastuksen aloittamiseen! Pohjataitokurssilla koirasi ja sinä opitte ne tärkeät perustaidot, jotka ovat tarpeellista osata ja tietää ennen varsinaisen agilityn este- ja rataharjoittelun aloittamista. Pohjataitojen oppimisen jälkeen agilityharrastuksen aloittaminen ja jatkaminen on mahdollisimman helppoa ja turvallista! 

Pohjataitokurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat. Suositusalaikäraja pennulle on 6 kk. 

Pohjataitokurssilla ohjaajan tulee olla yli 16-vuotias. (Alle 16-v ohjaajan kanssa kurssille tulee osallistua koirasta vastuussa oleva aikuinen)
Pohjataitokurssilla harjoitellaan ryhmässä koko tunti, yhteen ryhmään otetaan max. 5 koiraa. Koirasi ei saa olla aggressiivinen muille koirille tai ihmisille.

Kurssin kesto on 6 kertaa. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä, peräkkäisinä viikkoina. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautessasi.

Kurssiin sisältyy Verkkokurssitehdas.fi-sivustolla oleva kotitehtävämateriaalipaketti (arvo 59€) kotiharjoittelun tueksi. Kotitehtäväpakettiin saat kirjautumislinkin sähköpostiisi juuri ennen kurssin alkua.

Agilityn Pohjataitokurssin voit maksaa liikuntaseteleillä/eduilla.
Kurssin aiheita mm.:
  • Rauhoittuminen ja oman vuoron odottaminen
  • Luopumistaidon alkeet agilityharjoittelua varten
  • Vahva luoksetulo 
  • Koiran ja ohjaajan yhteistyö
  • Etupalkkauksen alkeet
  • Aloitusasento ja paikallaolo 
  • Kehonhallintaharjoittelua ja lämmittelyliikeohjelma
  • Keskittyminen toisten koirien ja häiriöiden läsnäollessa
Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Kouluttajana toimii Ria Alatalo 
Tervetuloa!

elokuu
lokakuu
Agilityn Pohjataitokurssi
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.