Agilityn Pohjataitokurssi   
Agilityn Pohjataitokurssi on paras starttikurssi agilityharrastuksen aloittamiseen! Pohjataitokurssilla koirasi ja sinä opitte ne tärkeät perustaidot, jotka ovat tarpeellista osata ja tietää ennen varsinaisen agilityn este- ja rataharjoittelun aloittamista. Pohjataitojen oppimisen jälkeen agilityharrastuksen aloittaminen ja jatkaminen on mahdollisimman helppoa ja turvallista! 

Pohjataitokurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat, jotka ovat käyneet vähintään jonkin perustaitokurssin (Pentukurssi, Arkitaitokurssi tai esimerkiksi Jaana Rajamäen Perustaidot koirallesi - kurssin). Suositusalaikäraja pennulle on 6 kk. 

Pohjataitokurssilla ohjaajan tulee olla yli 16-vuotias. (Alle 16-v ohjaajan kanssa kurssille tulee osallistua koirasta vastuussa oleva aikuinen)
Pohjataitokurssilla harjoitellaan ryhmässä koko tunti, yhteen ryhmään otetaan max. 5 koiraa. Koirasi ei saa olla aggressiivinen muille koirille tai ihmisille.

 Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä, peräkkäisinä viikkoina. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautessasi.

Kurssiin sisältyy Verkkokurssitehdas.fi-sivustolla oleva kotitehtävämateriaalipaketti (arvo 59€) kotiharjoittelun tueksi. Kotitehtäväpakettiin saat kirjautumislinkin sähköpostiisi juuri ennen kurssin alkua.

Agilityn Pohjataitokurssin voit maksaa liikuntaseteleillä/eduilla.
Kurssin aiheita mm.:
  • Rauhoittuminen ja oman vuoron odottaminen
  • Luopumistaidon alkeet agilityharjoittelua varten
  • Vahva luoksetulo 
  • Koiran ja ohjaajan yhteistyö
  • Etupalkkauksen alkeet
  • Aloitusasento ja paikallaolo 
  • Kehonhallintaharjoittelua ja lämmittelyliikeohjelma
  • Keskittyminen toisten koirien ja häiriöiden läsnäollessa
Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 

Tervetuloa!

maaliskuu
huhtikuu
Agilityn Pohjataitokurssi
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.