Arkojen pentujen oma kurssi   
Arkojen Pentujen omalle kurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset koiranpennut. Suositusikä kurssille on 7 viikkoa - 12 kk. 

Pentukoulutus on tärkeää tulevan yhteiselämänne kannalta, sillä koirasi  sosiaalisen kehityksen vaihe on pentuna parhaimmillaan ja tämä ns. herkkyysvaihe on tärkeää täyttää mahdollisimman positiivisilla kokemuksilla ja koirakontakteilla. Tällä on suuri merkitys siihen, millä tavoin koirasi jatkossa suhtautuu muihin koiriin ja uusiin tilanteisiin. Yleensä pennut ovat reippaita ja rohkeita, mutta eivät toki aina. Koirat ovat yksilöitä kuten me ihmisetkin ja toiset ovat syntyjään ujompia, herkempiä tai arempia kuin toiset. 

Kun pentusi on varovainen ja arka, totuttaminen ulkomaailmaan sekä toisiin koiriin on tehtävä erityisen hellin ottein ja herkkyys huomioiden. Kaikenlainen "reippauteen pakottaminen" usein vain pahentaa jännittyneisyyttä. Arkojen Pentujen oma kurssi on suunnattu juuri tällaisille ujommille yksilöille ja harjoittelu tapahtuu yksilölliset ominaisuudet huomioiden osaavan koirankouluttajan opastuksella.

Arkojen Pentujen kurssilla pääsette harjoittelemaan tärkeitä koiranelämän perustaitoja, kuten luoksetuloa, odottamista ja paikallaoloa, kontaktin pitämistä ohjaajaan sekä monia muita arkea helpottavia asioita. Pentukurssi ei sisällä leikkihetkiä toisten pentujen kanssa, vaan koko harjoituskerta keskitytään yhdessä tekemiseen ja omaan ohjaajaan keskittymiseen toisten koirien läsnäollessa. Pentusi saa turvallisen kokemuksen muista koirista ja varmuutta kohdata tilanteita arkielämän keskellä. Sinä ohjaajana taas saat neuvoja siitä, millä tavalla saat tehokkaimmin pidettyä pennun huomion itsessäsi ympäristön häiriöistä huolimatta ja miten toimia kun pentuasi jännittää.

Pentukurssilla taitojen opettaminen tapahtuu ehdottomasti vain positiivisen vahvistamisen kautta. Tehtävät ovat helppoja ja onnistumisprosentti pidetään koko ajan korkeana, jotta pennulle saadaan luotua positiivinen mielikuva yhdessä tekemisestä ja uuden oppimisesta. Kurssilla onkin tärkeää olla aina hyvät herkkupalat mukana palkinnoksi oppimisesta!

Voit osallistua koiranpentusi kanssa Pentukurssille jo ennen ensimmäisiä rokotuksia, mutta pentu on rokotettava rokotusohjelman mukaisesti kun pentu tulee rokotusikään. 

Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Kurssikertojen tarkka määrä ja mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Pentukurssiin sisältyy:
- Kotitehtävämateriaalipaketti kurssin aiheista kotiharjoittelun tueksi (arvo 59€).
- Pentukuvaus, kuvaaja Ida Photos. Varaa paikka kuvaukseen https://www.taidogas.fi/fi/koulutus/2809

Kurssille otetaan 3 pentua. 

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

syyskuu