Pentukurssi   
Pentukurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset pennut. Suositusikä Pentukurssille on n. 4-8kk. Ihan pienimmille pennuille (2-4kk) suosittelemme PENTUESKARIA. Voit osallistua pentusi kanssa Pentukurssille jo ennen ensimmäisiä rokotuksia, mutta pentu on rokotettava rokotusohjelman mukaisesti kun pentu tulee rokotusikään. 
Pentukurssilla pääsette harjoittelemaan tärkeitä koiranelämän perustaitoja, kuten luoksetuloa, odottamista ja paikallaoloa, kontaktia sekä monia muita arkea helpottavia asioita. Pentukurssi ei sisällä leikkihetkiä toisten pentujen kanssa, vaan koko harjoituskerta keskitytään yhdessä tekemiseen ja keskittymiseen toisten koirien läsnäollessa.
Pentukurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Pentukurssiin sisältyy:
- Kotitehtävämateriaalipaketti kurssin aiheista kotiharjoittelun tueksi (arvo 59€). Kotitehtävät löytyvät erilliseltä Verkkokurssitehdas.fi - sivustolta, jonne saat kirjautumislinkin sähköpostiisi vähän ennen Pentukurssisi alkua.
- Pentukuvaus, kuvaaja Ida Photos. Kuvaaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse käytännön asioista ennen kuvausta. (Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@idaphotos.com)
- Pentu kuvaukset ovat: 20.11., 4.12., 15.1., 16.2. ja 19.3. Voit valita haluamasi kuvauksen.

Kurssille otetaan max. 6 koirakkoa.
Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


joulukuu
tammikuu
helmikuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.