Seniorikoiran puuhatunti   
Seniorikoiran puuhatunnille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset iäkkäät koirat, alaikärajaa tai yläikärajaa ei ole!

Haluaisiko harmaantuva koiraystäväsi edelleen puuhata jotain vaikka jalka jo vähän painaakin? Onko perheessänne kenties nuorempi koira, joka aina pääsee harjoittelemaan mutta seniorisi jää kotiin? Tämä tunti on sennukoirasi ihan OMA puuhatunti ja teidän kahden tärkeää yhteistä laatuaikaa.

Tunnilla puuhaillaan mukavia yhteisiä harjoituksia iäkkään koiran mielen virkistykseksi, lempeitä harjoituksia kehonhallinnan ylläpitämiseksi sekä opetellaan hauskoja temppuja koiran jaksamisen mukaan. Tutkimusten mukaan vanhenevan koiran aktivointi ja aivopähkinät ehkäisevät mm. koiradementian kehittymistä. Vanha koira siis nauttii oppia uusia temppuja vaikka sanonta toisin väittääkin!

 Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.    

Kouluttajana Anette Luutikivi

elokuu