Hoopers kurssi   
Hoopers -kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset, -kokoiset  ja -rotuiset koirat ohjaajineen.

Kurssilla pääsette harjoittelemaan Hoopersiin kuuluvien esteiden suorittamista ja opettelemaan ratasuorittamisen alkeita. Koirasi oppii suorittamaan esteitä oikein ja ohjeittesi mukaisesti. Sinä saat harjoitella koirasi selkeää ja oikea-aikaista ohjaamista. Osaamisen karttuessa esteitä lähdetään liittämään pieniksi ratapätkiksi. Hoopers -kurssilla koirasi oppii hoopersin kaikki yleisimmät estetyypit: hoopit, tynnyrit, veräjän ja putken sekä suorittamaan niitä eri yhdistelminä pienissä ratapätkissä mahdollisimman itsenäisesti.
Hoopers -kurssilla voit ohjata koiraa joko liikkuen tai etäohjauksena oman tavoitteen mukaisesti.

Kurssilla harjoittelee 4 koirakkoa/tunti. Hoopersia harjoitellessaan koira on kentällä vapaana ilman hihnaa ja saa juosta esterataa niin lujaa kuin haluaa. Turvallisuussyistä hoopersia harjoitellaan yksi koira kerrallaan, muut odottavat vuoroaan eteisessä aidan takana tai ulkona. Yhteen harjoituskertaan kuuluu oman kentällä tehtävän harjoituksen lisäksi ohjaajan rataantutustuminen tunnin alussa, koiran lihasten lämmittely, oman vuoron odottamisen ja sosiaalisuuden harjoittelua sekä treenin jälkeinen lihasten jäähdyttely. Tunnin harjoitusvuoron aikana koiran omaa kentällä tehtävää rataharjoitusaikaa on siis n. 15 min. joko yhdessä tai kahdessa erässä. Rauhallisempia tekniikkaharjoituksia tehdessä harjoitusaika voi olla pidempi, silloin harjoituksia tehdään sermeillä erotetuilla alueilla, jolloin koirilla ei ole toisiinsa näkökontaktia. Hoopers on agilityn tavoin koiralle fyysisesti ja psyykkisesti vaativa laji ja lajiharjoittelu sekä harjoitteluaika eroaa rauhallisemmista koiraharrastuslajeista.

Kurssin kesto on viisi kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin kurssin aloituspäivä. Mahdolliset muutokset on merkitty ko. kurssin kohdalle, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssiin kuuluu kotitehtäväpaketti (arvoltaan 59€), joka sisältää koulutusvideoita kotona tehtävän harjoittelun tueksi. Kotiharjoittelu kuuluu olennaisena osana kurssiin ja edesauttaa edistymistä kurssin aikana.

Hoopers -kurssin voit maksaa halutessasi myös liikuntaedulla.

Lue lisää Hoopersista lajina: https://www.agilityliitto.fi/agility-lajina/lajimuodot/hoopers/

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.
huhtikuu
toukokuu