Hoopers kurssi   
Hoopers -kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat.

Kurssilla pääsette harjoittelemaan Hoopersin esteiden ja ratasuorittamisen alkeita. Koirasi oppii suorittamaan esteitä oikein ja ohjeittesi mukaisesti. Sinä saat harjoitella koirasi selkeää ja oikea-aikaista ohjaamista. Osaamisen karttuessa esteitä lähdetään liittämään pieniksi ratapätkiksi. Hoopers -kurssilla koirasi oppii Hoopersin kaikki yleisimmät estetyypit: hoopit, tynnyrit, veräjän ja putken sekä suorittamaan niitä eri yhdistelminä pienissä ratapätkissä mahdollisimman itsenäisesti.
Hoopers -kurssilla voit ohjata koiraa joko liikkuen tai etäohjauksena oman Hoopers-harrastustason tavoitteen mukaisesti.

Kurssilla harjoittelee 4 koirakkoa/tunti. Jokainen koira harjoittelee omalla vuorollaan hallissa, muut odottavat vuoroaan eteisessä tai ulkona. Tunnin aikana tehdään kaksi harjoituskierrosta.

Kurssin kesto on kuusi kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin kurssin aloituspäivä. Mahdolliset muutokset on merkitty ko. kurssin kohdalle, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Hoopers -kurssin voit maksaa halutessasi myös liikuntaedulla.

Lue lisää Hoopersista lajina: https://www.agilityliitto.fi/agility-lajina/lajimuodot/hoopers/

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.
syyskuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.