Kotitottisryhmä - 12 viikkoa   
Kotitottisryhmä on suunnattu sinulle, joka haluat aktivoida koiraasi tieteeseen perustuvilla positiivisilla keinoilla. Tavoitteenasi on tyytyväinen hyvinvoiva koira ja onnellinen omistaja. Kotitottisryhmästä valmistuukin arkitaidogaita koiria!
Kotitottikseen ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -ikäiset  ja -rotuiset koirat. Ryhmään ei ole mitään pääsy- eikä tasovaatimuksia. Tulkaa sellaisena kuin olette!

Tässä ryhmässä pääsette harjoittelemaan mm. hihnakäytöstä, kontaktin pitämistä erilaisissa häiriöissä, kohdetyöskentelyä, tekemään kaikenlaista mukavaa aivojumppaa ja kehonhallintaharjoittelua koiralle, kokeilemaan erilaisia palkkaustapoja sekä koiran motivointia yhdessä tekemiseen. Ryhmään voidaan sisällyttää kurssilaisten toivomuksesta esim. esine-etsintää, nenätyöskentelyä, lajikokeiluja tms. Voit laitaa ilmoittaumisesi yhteydessä toiveesi sisällöstä.

Kurssin kesto on 12 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Harjoituskerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. ryhmän kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Anette Luutikivi.
 
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.