Arkojen koirien elämäntaitokurssi   
Arkojen koirien elämäntaitokurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset aikuiset koirat (yli 12 kk).
(Alle vuoden ikäisen koiran kanssa suosittelemme ensisijaisesti osallistumaan Arkojen Pentujen Omalle kurssille).

Arkojen koirien kurssilla pääsette tutustumaan elämän ihmeisiin juuri koiran haluamassa tahdissa. Kurssilla harjoitellaan pienryhmässä tai yksi koira kerrallaan rauhallisessa koulutustilassa kouluttajan ohjeiden mukaisesti. Aran ja herkän koiran kanssa kouluttaminen tulee tapahtua lempeästi ja rohkeutta pikkuhiljaa kasvattaen. Kurssilla pääsette harjoittelemaan arjessa tarvittavia taitoja kuten hihnakäytöstä, kontaktin pitämistä omistajaan, paikallaoloa, luoksetuloa ja muita arkielämän tärkeitä perustaitoja. Arka koira tarvitsee itsetuntoa kohottavia onnistumisia ja oma-aloitteisuuteen kannustamista, joten kurssilla tehdään mukavia tehtäviä ja opitaan leikin varjolla. Arat koirat myös turvautuvat muita koiria helpommin uusissa tilanteissa murinaan, puremisyrityksiin ja tavaroiden puolustamiseen, joten kurssilla opetetaan myös toivottavia käytösmalleja koiralle jännittäviin tilanteisiin. Kurssi sopii hyvin myös reaktiivisille koirille, sillä koulutus tapahtuu yksi koira kerrallaan äänieristetyssä yksityiskoulutustilassa.

Kurssilla saat myös paljon vinkkejä koiran aktivointiin kotioloissa ja siihen, miten tehdä arkielämästä koiran kanssa mahdollisimman mukavaa - ihan joka päivä! Kurssille ei ole mitään pääsyvaatimuksia, joten voitte tulla juuri sellaisena kuin olette. 

Arkitaitokurssin kesto on 4 kertaa joka toinen viikko. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. 
Kurssille otetaan vain 3 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.