Arkitaitoja ja hauskanpitoa ulkona, Ponsa   
Kangasalan Ponsassa pidettävällä kurssilla harjoitellaan arjen taitoja, vahvistetaan koiran ja ihmisen suhdetta ja pidetään yhdessä hauskaa. Kurssiin kuuluu arkitaito- ja koulutusharjoitusten lisäksi rentoja kivoja tehtäviä, joista sekä koirat että ihmiset innostuvat. Kokeilemme esimerkiksi tehtäväratoja ja nenätyön alkeita.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset koirat, jotka ovat käyneet pentukurssin tai arkitaitokurssin. Kurssille suositellaan hyvin istuvia valjaita ja pitkää, vähintään 7-metristä hihnaa tai liinaa. Ohut tai kuristava panta on pitkän hihnan kanssa harjoiteltaessa vaarallinen, joten ne on kurssilla kielletty.

Arkitaitokurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssille otetaan 4-6 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, joten kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Tua Onnela.

Tervetuloa!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.