Agilityn ratakurssi   
Agilityn ratakurssi

Agilityn Jatkokurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat, jotka ovat käyneet Agilityn Pohjataito- ja Alkeiskurssin.
Ratakurssilla jokainen koirakko harjoittelee vuorotellen agilityradan suorittamista sopivan mittaisissa pätkissä senhetkisen osaamistasonsa mukaisesti. Koirasi ei tarvitse osata vielä kaikkia esteitä osallistuakseen Ratakurssille vaan voitte jättää välistä ne esteet, jotka eivät ole vielä täysin valmiita.

Ratakurssilla pääset opettelemaan agilityradan estejärjestyksen muistamista sekä miettimään sopivia ohjaustekniikoita. Kurssilla edetään jokaisen koirakon yksilöllisen tilanteen mukaan kohti ehjää ratasuoritusta.

Ratakurssille otetaan 4 koirakkoa/tunti. Jokainen kurssikerta alkaa n. 10 min rataantutustumisella, joten kaikkien ohjaajien on oltava paikalla tunnin alussa. Rataantutustumisen jälkeen jokainen koirakko suorittaa rataa omalla vuorollaan hallissa, muut odottavat vuoroaan ja lämmittelevät/jäähdyttelevät eteisessä tai ulkona.

Tämä kurssi sopii myös kokeneemmille agilitykoirakoille, jotka eivät voi sitoutua viikkoryhmään tai säännöllisempään treenaamiseen.

Kurssi on 4-6 kertaa peräkkäisinä viikkoina, samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista muutoksista sekä kesto on mainittu ko. kurssi kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi. 

HUOM! Kurssin hintaan kuuluu kaksi omatoimista harjoitteluvuoroa agilityn ratavuoroille (arvo 48€), vuorot ovat vuoden voimassa.

Voit maksaa agilityn ratakurssin liikuntaeduilla.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika. 


Agilityn koulutuspolku: - Agilityn Pohjataitokurssi - Agilityn Alkeiskurssi - Agilityn Alkeisjatkokurssi - Agilityn Ohjaustekniikkakurssi - Agilityn Ratakurssi - Agilityn Estevarmuuskurssi - Agilityn Viikkoryhmät


elokuu