Hybridi - Arkitaitokurssi   
Hybridikurssi Arjen taidoille

Hybridikurssi on sopiva kurssi sinulle, joka et pääse joka viikko osallistumaan koulutukseen tai tulet kaukaa koulutuksiimme.

Hybridikurssilla jokatoinenviikko on verkkokoulutusta ja jokatoinenviikko käytännön koulutus kouluttajan opeissa Taidogaan tiloissa.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset aikuiset koirat.
(Alle puolivuotiaan koiran kanssa suosittelemme ensisijaisesti osallistumaan Pentukurssille).

Kurssilla pääsette harjoittelemaan arjessa tarvittavia taitoja kuten rauhoittumista, muiden koirien lähellä keskittymistä, hihnakäytöstä, kontaktin pitämistä omistajaan, paikallaoloa, luoksetuloa ja muita arkielämän tärkeitä perustaitoja.

Kurssilla saat myös paljon vinkkejä koiran aktivointiin kotioloissa ja siihen, miten tehdä arkielämästä koiran kanssa mahdollisimman mukavaa - ihan joka päivä! Arkitaitokurssille ei ole mitään pääsyvaatimuksia, joten voitte tulla juuri sellaisena kuin olette. Tärkeintä on halu oppia uutta ja saada omasta koirasta hyvinkäyttäytyvä ja "arkitaidogas" koira.

Kurssin kesto on 9 kertaa ja se alkaa ja loppuu verkkokoulutusosuuteen. Ilmoitettu päivämäärä on siis se milloin aktivoit kurssin materiaalin itsellesi ja aloitat kotiharjoittelun. Tästä tulee sinulle ennen kurssin alkua erillinen ohje sähköpostiin.


Kurssille otetaan 4-6 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


Tervetuloa!


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.