Hybridi Pentukurssi   
Hybridi Pentukurssi on sopiva kurssi sinulle, joka et pääse joka viikko osallistumaan koulutukseen tai tulet kaukaa koulutuksiimme.

Hybridikurssilla jokatoinenviikko on verkkokoulutusta ja jokatoinenviikko käytännön koulutus kouluttajan opeissa Taidogaan tiloissa. 

Hybridi Pentukurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset pennut. Suositusikä Pentukurssille on n. 4-8kk. Ihan pienimmille pennuille (2-4kk) suosittelemme PENTUESKARIA. Voit osallistua pentusi kanssa Pentukurssille jo ennen ensimmäisiä rokotuksia, mutta pentu on rokotettava rokotusohjelman mukaisesti kun pentu tulee rokotusikään. Jos et pääse osallistumaan Pentueskariin kannattaa Pentukurssin lisäksi osallistua pentupaineihin, jossa pentusi pääsee harjoittelemaan tärkeitä sosiaalisia taitojaan kouluttajan valvonnassa erilaisten ja kokoisten pentujen kanssa.

Hybridi Pentukurssilla pääsette harjoittelemaan tärkeitä koiranelämän perustaitoja, kuten luoksetuloa, odottamista ja paikallaoloa, kontaktia sekä monia muita arkea helpottavia asioita.

Hybridi Pentukurssin kesto on 9 kertaa ja se alkaa ja loppuu verkkokoulutusosuuteen. Ilmoitettu päivämäärä on siis se milloin aktivoit kurssin materiaalin itsellesi ja aloitat kotiharjoittelun. Tästä tulee sinulle ennen kurssin alkua erillinen ohje sähköpostiin. 

Hybridi Pentukurssiin sisältyy myös Pentukuvaus, kuvaaja Ida Photos.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@idaphotos.com.
Kuvaaja on sinuun yhteydessä sähköpostitse käytännön asioista ennen kuvausta. 
Kuvaukset ovat:  16.2. 19.3. 16.4. 11.5. Voit valita haluamasi kuvauksen.

Kurssille otetaan max. 6 koirakkoa.
Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Lisätiedot kurssista asiakaspalvelu@taidogas.fi

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.