TOKOn Jatkokurssi B   
TOKOn Jatkokurssi B:lle ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -ikäiset ja -rotuiset koirat. 

TOKOn jatkokurssi B on suunnattu koirakoille, jotka ovat suorittaneet TOKOn Alkeiskurssin ja Alkeisjatko A:n. TOKOn Jatkokurssi B on hyvä myös TOKO-taitojen ylläpitämiseen jo kauemmin harrastaneilla ja toimii myös muistuttelukurssina lajin pariin palaavalle koirakolle pidemmän tauon jälkeen. Kurssilla harjoitellaan liikekokonaisuuksia jokaisen koirakon oman tason ja tavoitteen mukaisesti sekä vahvistetaan osaamista kohti täydellistä kokonaista tottelevaisuuskoeliikettä.
Kurssilla paneudutaan myös sosiaaliseen palkkaukseen suoritettavien liikkeiden väleissä.

Kurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssiin sisältyy kotitehtävämateriaalipaketti kurssin aiheista kotiharjoittelun tueksi (arvo 59€). Kotitehtävät löytyvät erilliseltä Verkkokurssitehdas.fi - sivustolta, jonne saat kirjautumislinkin sähköpostiisi vähän ennen kurssisi alkua.

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Annika Wallenius.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.