Hyppytaidot -kurssi   

Hyppytaidot -kurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset, -rotuiset ja -kokoiset koirat. Alaikärajasuositus on 6 kk.

Hyppytaidot -kurssilla keskitytään opettamaan koiralle oikeaa hyppytekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Oikean hyppytekniikan löytäminen on erittäin tärkeää kaikille agilityä harrastaville koirille. Oikeiden lihasten käyttäminen hypätessä ja oikeanlainen kropankäyttö käännöshypyillä ennaltaehkäisee koiran kroppaan kohdistuvaa rasitusta ja pääsette nauttimaan agilityurasta mahdollisimman pitkään.

Hyppytaitoja on tärkeää opettaa kaikille koirille, joiden kanssa harrastetaan hyppyjä sisältäviä lajeja. Oikea hyppytekniikka on tärkeä kaikissa sellaisissa lajeissa, joissa koirat hyppäävät hyppyä, sarjahyppyjä tai tekevät hyppynoutoa. Hyppytaidot ovat tärkeitä siis myös esim. TOKOa, Rally-TOKOa ja Pk-lajeja harrastaville koirille.

Kurssin kesto on 4 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. 

Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Ria Alatalo

 
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Hyppytaidot -kurssi
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.