Hihnakäytöskurssi   
Kumpi lenkillä valitsee suunnan ja vauhdin - sinä vai koira? Tunnetko olevasi ankkurina hihnan päässä? Onko olkapääsi kipeä koirasi sinkoilusta tuoksujen perään? Ei hätää - apua on saatavilla ja leppoisammat lenkit odottaa teitä tämän kurssin käytyänne.

Hihnakäytöskurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset koirat. Kurssille ovat tervetulleita myös pennut, sillä hihnakäytöksen opettaminen on hyvä aloittaa heti ensimmäisistä lenkeistä lähtien. On helpompi opettaa toivottu käytös hihnassa kuin lähteä karsimaan vakiintunutta vanhaa käytöstä pois uuden tavan tieltä. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä aloittaa uuden hihnakäytöksen opettaminen!
Hihnakäytöskurssilla opetetaan koiraa kulkemaan nätisti lenkillä vetämättä ja jatkamaan pyydettäessä matkaa hajuista huolimatta. Kurssilla harjoitellaan myös ohittamaan kävelijät, pyöräilijät sekä muut koirat.

Jos lenkkeily koirasi kanssa sujuu muuten mallikkaasti, mutta toisten koirien ohittaminen on haaste, suosittelemme silloin Ohituskurssia. Ohituskurssilla keskitytään erilaisiin ohitustilanteisiin ja vieraiden koirien ohittamiseen. Jos koirasi on erittäin arka tai jos koirasi on aggressiivinen toisille koirille, suosittelemme yksityisohjausta ennen kursseille osallistumista. Katso aiheesta lisää ylävalikon kautta.

Hihnakäytöskurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.
Kurssi toteutetaan pienryhmänä, jolloin kurssille otetaan vain 4-5 koirakkoa. Kurssilla harjoitellaan sisähallissa sekä hallin lähiympäristössä Kangasalla.

Kurssiin sisältyy Kotitehtävämateriaalipaketti kurssin aiheista kotiharjoittelun tueksi (arvo 59€). 

Jätä ensimmäisellä kurssikerralla koira autoon odottamaan ja tule itse ensin halliin kuuntelemaan alkuohjeistus. Jos sinulla ei ole autoa, voit ottaa koiran silloin mukaan jo alkuun. Laita koirallesi tavalliset lenkkeilyvarusteet, panta tai valjaat. HUOM! Kurssilla ei saa käyttää kuristavaa kaulapantaa eikä kelatalutinta (Flexiä) vaan ota mukaan sopivan mittainen hihna.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika


Tervetuloa!


elokuu