Jenni Nurmi
Kouluttaja

Jenni on shelttiensä kanssa harrastanut agilitya vuodesta 2015. Harrastusvuosiin on mahtunut tavoitteellisempia ja ei-niin tavoitteellisia ajanjaksoja. Treenaamisen ja kilpailemisen lisäksi koulutuskokemusta on kertynyt vuodesta 2016 asti seuratoiminnassa kurssien ja viikkoryhmien parissa. Agilityn koulutusohjaajan peruskurssin hän kävi vuonna 2016 ja uudistuneen Agilityvalmentaja AVA2-koulutuksen keväällä 2021. Tämän vuoden aikana Jenni suorittaa AVA3- tason koulutuksen. Olympiakomitean Vastuullinen valmentaja -verkkokoulutus on myös suoritettu.


Nuorimman koiransa kanssa Jenni hurahti koiran taitojen kouluttamiseen ja pääsi perehtymään myös vireasioihin. Lisäksi kokemusta on matkan varrella kertynyt monenlaisista koirakoista, erityisesti myös herkempien koirien kanssa toimimisesta. Parasta on huomata, kun aiemmin jännittävistä jutuista on muodostunut koiralle ihan lemppariasioita, ja esimerkiksi kontaktieste pystytään suorittamaan rennoin mielin.


Viimeisinä vuosina koiraharrastukset ovat laajentuneet agilitystä paimennukseen ja hoopersiin. Lisäksi kotona tehdään noseworkkia ja jumppaillaan.


Jennille tärkeintä on, että koirakolla on hyvä olla ja harrastaminen on turvallista. Tunnilla pitää unohtaa hetkeksi arkiset murheet ja keskittyä oppimaan uutta sekä pitämään kivaa yhdessä oman karvakorvansa kanssa.

Jennin tavoittaa sähköpostilla jenni.taidogas@gmail.com.