Sari Kärnä
Kouluttaja

* Eläintenkouluttajan AT, eläinten kouluttamisen osaamisala
* TOKOn koulutusohjaaja
* TOKOn liikkeenohjaaja
* Rally-TOKOn koulutusohjaaja
* Palveluskoirien koulutusohjaaja
* Operantin ehdollistamisen workshopit 1-4


Sari on eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittanut koiraharrastuslajien moniosaaja, jolla on loistavan tietotason lisäksi vuosikymmenten kokemus koirien- ja koiranohjaajien kouluttamisesta. Hän on toiminut kouluttajana vuodesta 2000 lähtien. Sarilla on vuosien varrelta myös mahtava määrä arvokisamenestystä omien koiriensa kanssa useassa eri lajissa: Voit lukea tarkemmin Sarin meriiteistä tästä linkistä: https://paimenkopla.blogspot.com/p/kouluttaja.html


Sari on ystävällinen, asiantunteva ja luotettava kouluttaja, joka osaa opastaa eteenpäin niin aloittelijoita kuin maailmanluokan osaajiakin. Laaja-alainen tuntemus koiraharrastuksista ja erilaisista koirista tuo varmuutta kohdata jokainen koirakko yksilöllisesti. Hänelle on tärkeää, että treenaaminen on palkitsevaa ja mukavaa sekä koiralle, että ohjaajalle.


Sari on hankkinut tietoa koirankouluttamisesta aktiivisesti koko koiraharrastusuransa ajan. Uuden oppiminen sekä itsensä jatkuva kehittäminen onkin yksi koiraharrastuksen mahtavista mahdollisuuksista! Sarin mottona on: "Koskaan et tule valmiiksi, voit aina olla parempi!"  
Hän pyrkii kouluttamaan koiria mahdollisimman positiivisesti ja oppimispsykologian uusimpien lainalaisuuksien mukaan. Sarille on tärkeää olla koirille mahdollisimman johdonmukainen, selkeä sekä reilu ja huomioida koiran oikea mielentila eri liikkeissä ja koulutuksen eri vaiheissa.


Kotona Sarilla asustaa siis kaksi bordercollieta ja hän harrastaa aktiivisesti TOKOa, henkilöhakua sekä jäljestämistä (metsä- sekä peltojälki).


Jos haluat Sarin yksityisohjausta, ota yhteys osoitteeseen asiakaspalvelu@taidogas.fi