Rally-TOKOn Pohjataitokurssi   
Rally-TOKOn Pohjataitokurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -rotuiset ja -ikäiset koirat.  

Pohjataitokurssilla pääsette sukeltamaan yhdessä koirasi kanssa Rally-TOKOn mielenkiintoiseen maailmaan!
Pohjataitokurssilla saat tietoa lajin säännöistä ja liikkeistä sekä siitä, miten radalla vastaantulevia kylttejä tulkitaan.

Koirasi oppii kurssilla tärkeitä pohjataitoja, joiden päälle tuleva osaaminen Rally-TOKOssa rakentuu. Pohjataitokurssi onkin tärkeää käydä ennen varsinaisten kylttitehtävien ja rataharjoittelun aloittamista!
Kurssilla harjoiteltavia asioita ovat mm.
- Oikeita suoritustapoja liikkeisiin ja asentoihin
- Luopumisharjoituksia erilaisista houkutuksista, joita koiralle tulee rataharjoittelussa vastaan
- Perusasentoa ja seuraamista
- Takapäänkäyttöä radalla eteen tulevia käännöksiä helpottamaan

Kurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssille otetaan max. 6 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme: https://www.taidogas.fi/fi/tuotteet/kurssimaksut-perheenjasenen-kuunteluoppilasmaksu 
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana Anette Luutikivi. 

Oman kurssin alkamista odotellessa voit käydä tutustumassa Rally-TOKOon lajina täältä: https://www.palveluskoiraliitto.fi/lajit/rally-toko.html


heinäkuu
elokuu