Junnukurssi   
Junnukurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset juniori-ikäiset koirat. Suositusikä Junnukurssille on n. 6-18kk.
Junnukurssi on suunniteltu tärkeäksi jatkoksi Pentueskarin ja Pentukurssin jälkeen. Alle puolivuotiaan pennun kanssa suosittelemmekin ensin käymään ne. 

Junnukurssilla pääsette vahvistamaan pentukursseilla oppimianne tärkeitä koiranelämän perustaitoja ja jatkamaan siitä haasteellisempiin tehtäviin. Tärkeässä roolissa Junnukurssilla on erilaisten häiriöiden sietämisen oppiminen. Juniori-ikäisellä koiralla on usein haasteita malttaa ja olla reagoimatta ihmeellisen maailman tarjoamiin ihanuuksiin; oli kyseessä sitten ihana vastaantulija, ohikiitävä polkupyörä tai mielenkiintoiset metsän tuoksut. Junnuikäisen koiran kehityksessä on usein menossa myös ns. "mörkövaihe", jolloin positiiviset kokemukset jännittävistä asioista ovat tärkeitä. Opit myös itse toimimaan oikein tällaisissa tilanteissa ja tukemaan koiraasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Kurssilla saat myös paljon vinkkejä koiran aktivointiin kotioloissa ja siihen, miten ohjata nuori koira purkamaan energiaansa oikeisiin ja toivottaviin asioihin.

Junnukurssin kesto on 4-6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Tarkka kurssikertojen määrä sekä mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


Tervetuloa!

elokuu