Nosework Jatkokurssi   
Nosework Jatkokurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset, -ikäiset ja -rotuiset koirat. Jatkokurssi on suunnattu Noseworkin Alkeet suorittaneille koirakoille tai joilla on vastaavat taidot.

Noseworkin Jatkokurssilla opetetaan koira etsimään ja ilmaisemaan kohdehajua (eukalyptus) sisätiloissa ja ulkona.
Perehdymme kurssilla myös ilmaisuun, sen kestoon, häiriöhajuihin ja muihin teemoihin koirakkokohtaisesti. 
Jatkokurssilla harjoitellaan kahden koiran vuoropareina. Harjoitusaika jaetaan kahden koiran kesken. Harjoitustilana on hajuhuone, toimistotilat sekä aidattu ulkoharjoitusalue.

NoseWork on kehitetty alkujaan yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille sopivaa ja helposti toteutettavaa aktivointia. Laji on suosittu kilpalaji jo muualla maailmassa ja kovaa vauhtia rantautumassa myös suomeen kilpalajiksi. Kilpailuissa on neljä osiota; laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Kilpailuluokkia on kolme, joista ensimmäisessä tunnistettava haju on eukalyptus, kakkosluokassa lisäksi laakerinlehti ja kolmosluokassa laventeli. Ennen kutakin luokkaa täytyy suorittaa hajutesti, jotta käy ilmi, että koira tunnistaa luokassa etsittävän hajun.
NoseWork on ennen kaikkea kehitetty kaikenlaisille koirille ja omistajille, lisäksi lajia on helppo harrastaa myös kotona. Laji sopii niin kotikoirien aktivointiin kuin kisakoirille vaihtelua tuomaan. Nose workin kouluttaminen pohjautuu täysin koiran hajuaistin, oivalluksen ja positiivisen vahvistamisen varaan.

 Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


toukokuu
kesäkuu