Nosework etsintäkurssi   
Nosework etsintäkurssi

Kurssilla harjoitellaan:
- Erilaisia etsintöjä sisällä ja sään mukaan ulkona. 
- Motivaation rakentamista etsintään. 
- Ilmaisun vahvistamista tarvittaessa. 

Voit ilmoittautumisen yhteyteen kirjoittaa toiveita kurssille ja onko jokin tietty osa-alue mitä haluat vahvistaa kurssin aikana. 

Jokaisella kurssikerralla on helppoja ja vaikeampia etsintöjä, jotta jokainen koira pääsee tekemään oman tasonsa mukaan harjoituksia. 

NoseWork on kehitetty alkujaan yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille sopivaa ja helposti toteutettavaa aktivointia. Laji on suosittu kilpalaji jo muualla maailmassa ja kovaa vauhtia rantautumassa myös suomeen kilpalajiksi. Kilpailuissa on neljä osiota; laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Kilpailuluokkia on kolme, joista ensimmäisessä tunnistettava haju on eukalyptus, kakkosluokassa lisäksi laakerinlehti ja kolmosluokassa laventeli. Ennen kutakin luokkaa täytyy suorittaa hajutesti, jotta käy ilmi, että koira tunnistaa luokassa etsittävän hajun.
NoseWork on ennen kaikkea kehitetty kaikenlaisille koirille ja omistajille, lisäksi lajia on helppo harrastaa myös kotona. Laji sopii niin kotikoirien aktivointiin kuin kisakoirille vaihtelua tuomaan. Nose workin kouluttaminen pohjautuu täysin koiran hajuaistin, oivalluksen ja positiivisen vahvistamisen varaan.

Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.