PK -tottiksen Alkeiskurssi   
PK-tottiksen Alkeiskurssi on hyvä starttikurssi palveluskoiralajeista kiinnostuneille, pelastuskoirakokeisiin tähtääville sekä kaikille koiranomistajille, jotka haluavat parantaa koiransa hallittavuutta tähdäten jatkossa esim. BH- eli käyttäytymiskokeeseen.
Voit katsoa näistä lajeista ja kokeista tarkemmin https://www.palveluskoiraliitto.fi
PK -tottiskurssilla tavoitteenasi voi olla myös arjessa hyvin totteleva ja käyttäytyvä koira. Tottista varten koulutettuja asioita pystyt hyödyntämään jatkossa myös erilaisissa arjen tilanteissa ja tottelevainen koira on myös mukava perheenjäsen hyvän hallittavuutensa ansiosta.

Taidogas tottiskoulutuksessa koiralle koulutetaan taidot ja osaaminen positiivisen vahvistamisen kautta. Tavoitteena on motivoitunut, yhteistyöhaluinen ja iloinen koira.

PK -tottiksen Alkeiskurssilla pääset tutustumaan mitä PK -tottelevaisuudessa eli "tottiksessa" koiralta ja ohjaajalta vaaditaan, mitä liikkeitä ja liikekokonaisuuksia siihen liittyy sekä kouluttamaan koirallesi pohjataitoja ja ensimmäisiä liikkeitä tulevaan tottikseen. 

Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.


Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.