Rally-TOKOn Voittajaluokka -kurssi   
Rally-TOKOn Voittajaluokka -kurssille ovat tervetulleita koirakot, jotka haluavat harjoitella Rallyn Voittajaluokan kylttitehtäviä, ratoja ja Voittajaluokan tasoisessa suorituksessa tarvittavaa teknistä osaamista. Kurssilla pääsette siis koirasi kanssa syventymään ihanan haastavaan Voittajaluokkaan!

Kurssilla käydään läpi Voittajaluokan liikkeet ja kylttitehtävät, niihin liittyvät säännöt ja ohjaajan oikeanlainen toiminta. Kurssilla harjoitellaan jokaista tehtävää erikseen sekä osana ratasuoritusta. Kurssilla perehdytään myös opettamaan koiralle oikean puolen perusasento sekä oikealla puolella seuraaminen.

Kurssin aikana jokainen koirakko etenee yksilöllisesti tasonsa ja tavoitteidensa mukaisesti. Kurssitehtävien suorittamista varten koiralla on hyvä olla alokasluokan liikkeet jo hallussa, mutta varsinaisia tasovaatimuksia ei kurssille osallistumiseen ole. 

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Annaliina Tolppa

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.