Seniorikoirakurssi   
Seniorikoirakurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset iäkkäät koirat, alaikärajaa tai yläikärajaa ei ole!

Haluaisiko harmaantuva koiraystäväsi edelleen harrastaa jotain vaikka jalka jo vähän painaakin? Onko perheessänne kenties nuorempi koira, joka aina pääsee harjoittelemaan mutta seniorisi jää kotiin? Tämä kurssi on sennukoirasi ihan OMA kurssi ja teidän kahden tärkeää yhteistä laatuaikaa.

Kurssilla puuhaillaan mukavia yhteisiä harjoituksia iäkkään koiran mielen virkistykseksi, lempeitä harjoituksia kehonhallinnan ylläpitämiseksi sekä opetellaan hauskoja temppuja koiran jaksamisen mukaan. Kurssilla tehdään myös mm. nenänkäyttöharjoituksia, temppuratoja ja kohdetyöskentelyä. Tutkimusten mukaan vanhenevan koiran aktivointi ja aivopähkinät ehkäisevät mm. koiradementian kehittymistä. Vanha koira siis nauttii oppia uusia temppuja vaikka sanonta toisin väittääkin!

Kurssin kesto on 4-6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.

 Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.    

Kouluttajana Anette Luutikivi

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Seniorikoirakurssi