Tavoitteellisten Pentujen ja Junnujen Valmennus   
Tavoitteellisten Pentujen ja Junnujen Valmennukseen ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset pentukoirat. Suositusikä on 10vk-12kk.
Suosittelemme ennen valmennusta käymään Pentueskarin. 

Valmennus on suunnattu pennuille, joiden kanssa on suunnitelmissa harrastaa tavoitteellisesti tulevaisuudessa. Valmennuksessa perehdytään tärkeiden perusasioiden kouluttamiseen operantin ehdollistamisen avulla.
Tämän valmennuksen opit tukevat koirakoita mihin tahansa koe- tai kilpailulajiin tulevaisuudessa.

Valmennuksen tavoitteet:
- Yhteistyön ja suhteen vahvistaminen koirakon välillä
- Omistajan kouluttajataitojen parantaminen ja kehittäminen
- Koiran oppimiskyvyn herättäminen ja kehittäminen
- Pohjataidot tavoitteelliselle treenaamiselle; mm. kohdetyöskentely, häiriöiden sietäminen ja lisääminen, rauhoittuminen, itsehillintä, sosiaalisuus (ihmiset/koirat),  vieraan iihmisen kohtaaminen ym. 

Valmennuksen kesto on 4-6 kertaa. Harjoituskerrat ovat samaan aikaan ja samana viikonpäivänä kuin aloituspäivä. Tarkka valmennuskertojen määrä ja mahdolliset poikkeukset on ilmoitettu ko. kurssin kohdalla ja näet jo ilmoittautessasi. 

Valmennukseen otetaan max. 5 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan.
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.syyskuu