PentuTOKO - kurssi   

PentuTOKO -kurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset koirat. Suositusikä PentuTOKOon on n. 6kk. PentuTOKO on hyvä pohja moneen harrastuslajiin, joten kaikki TOKOsta, rally-TOKOsta, palveluskoiralajeista, noseworkistä tai agilitystä kiinnostuneet koirakot ovat tervetulleita tälle kurssille!

PentuTOKOssa pääsette tutustumaan tottelevaisuusliikkeisiin pentumaisella tavalla. Harjoittelemme mm. perusasentoa ja kontaktia, malttia / keskittymistä, paikalla pysymistä, seuraamisen alkeita, luoksetuloa ja luoksepäästävyyttä.

Kurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautessasi.

Kurssiin sisältyy:

- 6 harjoituskertaa lämpimässä sisähallissa.

- Kotitehtävämateriaalipaketti kurssin aiheista kotiharjoittelun tueksi (arvo 59€). Kotitehtävät löytyvät erilliseltä Verkkokurssitehdas.fi - sivustolta, jonne saat kirjautumislinkin sähköpostiisi vähän ennen kurssisi alkua.

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.

Kouluttajana toimii Annika Wallenius

HUOM! Jos PentuTOKOn ajankohdat eivät sovi, voit osallistua pentusi kanssa myös TOKOn Alkeiskurssille. 


syyskuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.