TOKOn pohjataitokurssi   
TOKOn pohjataitokurssille ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset koirat. Suositusikä on n. 6kk ylöspäin. TOKOn pohjataitokurssi on hyvä pohja moneen harrastuslajiin, joten kaikki TOKOsta, rally-TOKOsta, palveluskoiralajeista, noseworkistä tai agilitystä kiinnostuneet koirakot ovat tervetulleita tälle kurssille!
Pohjataitokurssilla pääsette tutustumaan tottelevaisuusliikkeisiin pentumaisella tavalla. Harjoittelemme mm. perusasentoa ja kontaktia, malttia / keskittymistä, paikalla pysymistä, seuraamisen alkeita, luoksetuloa ja luoksepäästävyyttä.
Kurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista poikkeuksista on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautessasi.
Kurssiin sisältyy:
- 6 harjoituskertaa lämpimässä sisähallissa.
- Kotitehtävämateriaalipaketti kurssin aiheista kotiharjoittelun tueksi (arvo 59€). 

Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.
Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 
Voit ostaa perheenjäsenkurssipaikan verkkokaupastamme, täältä →
Huomio: kirjoita tilauksen huomautuskenttään kurssin nimi ja päivämäärä/aika.


elokuu