Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Agilityn Jatkokurssi A - OhjaustekniikkaAgilityn Jatkokurssi A

Agilityn Jatkokurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset koirat, jotka ovat käyneet Agilityn Pohjataito- ja Alkeiskurssin.

Agilityn Jatkokursseja on kolme erilaista: A, B ja C, jotka voit suorittaa haluamassasi järjestyksessä. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan A-kurssista.

Jatkokurssi A:lla opit ohjaamaan koiraasi selkeästi ja turvallisesti agilityradalla. Ohjaajan oikeanlainen ohjaaminen ja oikea-aikainen liikkuminen agilityradalla ovat turvallisuuden kannalta erittäin tärkeitä. Agililtyssä on nimettyjä ohjaustekniikoita yhteensä noin 30, joista opit n. 10 yleisintä ja hyödyllisintä Jatkokurssi A:lla. Kurssilla perehdytään myös eri ohjauselementteihin ja ns. koirakieliseen ohjaukseen.

Jatkokurssi A:lla koirasi esteosaaminen yhdistetään tyypillisimpiin agilityradalla hyödynnettäviin ohjaustekniikoihin. Kurssilla pääsette harjoittelemaan erilaisia ratapätkiä ja opettelemaan agilityradalla liikkumista yhdessä koirasi kanssa. 

Kurssille otetaan 4 koirakkoa/tunti, jokainen harjoittelee yksi kerrallaan hallissa. Muut koirakot odottavat vuoroaan eteisessä tai ulkona. Jokaisen tunnin alussa on teoria- ja opetusosuus, joten kaikkien ohjaajien on oltava paikalla tunnin alkaessa.

Kurssin kesto on 6 kertaa peräkkäisinä viikkoina. Kurssikerrat ovat aina samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdolliset muutokset on mainittu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautessasi.

Agilityn Jatkokurssi A:n voit maksaa liikuntaeduilla.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 

Kouluttajana Ria Alatalo, Hanna Hyvärinen, Milja Haapamäki tai Maisa Alatalo

Agilitykurssien järjestys:

- Agilityn Pohjataitokurssi

- Agilityn Alkeiskurssi

- Agilityn Jatkokurssit (A, B ja C)

- Agilityn Viikkoryhmät

- Agilityn tehovalmennukset ja erikoiskoulutukset

Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - koko kurssi30.00 €
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - yksi kurssikerta10.00 €
TI 16.8. klo 20.00-21.00 Maisa Alatalo147.00 €