Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Agilityn Jatkokurssi B - RatakurssiAgilityn Jatkokurssi B

Agilityn Jatkokurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat, jotka ovat käyneet Agilityn Pohjataito- ja Alkeiskurssin.
Jatkokursseja on kolme erilaista: A, B ja C, jotka voit suorittaa haluamassasi järjestyksessä. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan A-kurssista.

Jatkokurssi B eli Ratakurssilla pääsette suorittamaan ihan oikeaa n. 20 esteen agilityrataa. Jokainen koirakko saa tehdä ns. agilityn viikkorataa sopivan mittaisissa pätkissä senhetkisen osaamistasonsa mukaisesti. Koirasi ei tarvitse osata vielä kaikkia esteitä osallistuakseen Ratakurssille vaan voitte jättää välistä ne esteet, jotka eivät ole vielä täysin valmiita.

Ratakurssilla pääset opettelemaan agilityradan estejärjestyksen muistamista sekä miettimään  sopivia ohjaustekniikoita. Kurssilla edetään jokaisen koirakon yksilöllisen tilanteen mukaan kohti ehjää ratasuoritusta.

Jatkokurssi B:lle otetaan 4 koirakkoa/tunti. Jokainen kurssikerta alkaa n. 10 min rataantutustumisella, joten kaikkien ohjaajien on oltava paikalla tunnin alussa. Rataantutustumisen jälkeen jokainen koirakko suorittaa rataa omalla vuorollaan hallissa, muut odottavat vuoroaan ja lämmittelevät/jäähdyttelevät eteisessä tai ulkona.

Tämä kurssi sopii myös kokeneemmille agilitykoirakoille, jotka eivät voi sitoutua viikkoryhmään tai säännöllisempään treenaamiseen.

Kurssi on 5 kertaa peräkkäisinä viikkoina, samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituspäivä. Mahdollisista muutoksista on mainittu ko. kurssi kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi. 

Agilityn Jatkokurssi B:n voit maksaa liikuntaeduilla.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 

Kouluttajana Ria Alatalo tai Riikka Valo.

Agilitykurssien järjestys:
- Agilityn Pohjataitokurssi
- Agilityn Alkeiskurssi
- Agilityn Jatkokurssit (A, B ja C)
- Agilityn Viikkoryhmät

Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - koko kurssi30.00 €
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - yksi kurssikerta10.00 €
TO 7.7. klo 16.00-17.00 Hanna Hyvärinen119.00 €
TO 7.7. klo 19.00-20.00 Hanna Hyvärinen119.00 €