Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nosework alkeiskurssiNoseWork kurssilla opetetaan koira etsimään ja ilmaisemaan kohdehajua (eukalyptus) laatikoista ja muista kohteista.

Nosework on kehitetty alkujaan Yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille aktivointia ja helpottamaan siirtymistä koiratarhoilta kotikoiriksi. Nosework koulutuksen perusperiaatteita ovat mm. koiran henkinen ja fyysinen hyvinvointi, erilaisten koirien hyväksyminen, itsenäisyys, lajityypillisen käyttäytymisen tarjoaminen, positiiviseen vahvistamiseen perustuva koulutus, luottamus koiriin ja niiden kykyihin sekä koiran ja ihmisen välisen suhteen vahvistaminen.

Ensimmäiset nosework kokeet järjestettiin Suomessa vuonna 2017 NWF:n alaisina. Noseworkista tuli Kennelliiton virallinen koemuoto 1.1.2020 alkaen. Koe voi olla joko kaikkien etsintämuotojen koe KEK tai yhden etsintämuodon koe YEK. Erilaisia etsintämuotoja noseworkissa ovat ulkoetsintä, sisäetsintä, laatikkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Tasoluokkia on molemmissa koelajeissa kolme ja eri koelajeissa luokkanousut tapahtuvat toisistaan riippumatta. 1-luokassa kohdehajuna on eukalyptus, 2-luokassa lisäksi laakerinlehti ja 3-luokassa laventeli.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -ikäiset koirat, joille halutaan tarjota hajuaistiin pohjautuvaa aktivointia.

Kurssi sopii myös koirille jotka eivät välitä muista koirista, treenitilaa pystytään jakamaan tarvittaessa niin, että koirat eivät näe toisiaan.  

Kurssi sisältää viisi (5) käytännön kertaa ja ensimmäisellä kerralla saa mukaansa eukalyptus hydrolaattia tippapullossa, jotta harjoituksia voi jatkaa kotona. 

Kurssiin sisältyy myös verkkomateriaali koulutuksen tueksi.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10 vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 

Kurssille otetaan neljä nuuskuttelijaa.

Kurssi pidetään lämpimässä sisähallissa Kangasalla.

Kouluttaja Annika Wallenius.

Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - koko kurssi30.00 €
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - yksi kurssikerta10.00 €
MA 3.1. klo 11.00-12.00139.00 €
MA 3.1. klo 17.30-18.30139.00 €