Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nosework jatkokurssiNoseWork jatkokurssilla opetetaan koira etsimään ja ilmaisemaan kohdehajua (eukalyptus) sisätiloissa, ulkona, sekä ajoneuvoista (ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä). Mikäli koiralla ei vielä ole selkeää / vahvaa ilmaisua, perehdymme myös tarkemmin ilmaisun opettamiseen. 

Perehdymme kurssilla myös ilmaisuun, sen kestoon, häiriöhajuihin ja muihin "teemoihin".

NoseWork on kehitetty alkujaan yhdysvalloissa tarjoamaan rescuekoirille sopivaa ja helposti toteutettavaa aktivointia. Laji on suosittu kilpalaji jo muualla maailmassa ja kovaa vauhtia rantautumassa myös suomeen kilpalajiksi. Kilpailuissa on neljä osiota; laatikkoetsintä, sisäetsintä, ulkoetsintä ja ajoneuvoetsintä. Kilpailuluokkia on kolme, joista ensimmäisessä tunnistettava haju on eukalyptus, kakkosluokassa lisäksi laakerinlehti ja kolmosluokassa laventeli. Ennen kutakin luokkaa täytyy suorittaa hajutesti, jotta käy ilmi, että koira tunnistaa luokassa etsittävän hajun.

NoseWork on ennen kaikkea kehitetty kaikenlaisille koirille ja omistajille, lisäksi lajia on helppo harrastaa myös kotona. Laji sopii niin kotikoirien aktivointiin kuin kisakoirille vaihtelua tuomaan. Nose workin kouluttaminen pohjautuu täysin koiran hajuaistin, oivalluksen ja positiivisen vahvistamisen varaan.

Kurssille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -ikäiset koirat, joiden kanssa on käyty alkeiskurssi tai koiralla on vastaavat taidot.

Kurssi sisältää kuusi (6) käytännön kertaa, ellei muuta ole mainittu ja kurssille otetaan neljä nuuskuttelijaa.

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10 vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 

Kouluttaja Annika Wallenius.

Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - koko kurssi30.00 €
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - yksi kurssikerta10.00 €
KE 3.8. klo 20.00-21.00149.00 €
TI 30.8. klo 20.30-21.30149.00 €