Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PentuTOKO - kurssiViiden kerran pentuTOKOkurssilla käydään läpi mitä TOKO on ja aloitetaan tutustuminen tokoliikkeisiin pentumaisella tavalla. Harjoittelemme mm. perusasentoa ja kontaktia, malttia / keskittymistä,  paikalla pysymistä, seuraamisen alkeita, luoksetuloa ja luoksepäästävyyttä.

Jos kyseisen kurssin ajankohta ei sovi, myös TOKOn alkeiskurssille saa pennun kanssa tulla. Kullakin kurssilla harjoitellaan jokaisen tason ja iän mukaan!

Kurssille ovat tervetulleita kaiken kokoiset ja -rotuiset pennut ja ohjaajat jotka ovat kiinnoistuneita harrastamaan TOKOa, Rally-TOKOa tai Agilityä. Ihan pienimmille pennuille (2-4kk) suosittelemme pohjataidoksi PENTUESKARIA ja Pentukurssia. 

Kurssikerrat ovat yleensä alkamispäivästä lähtien viisi peräkkäistä viikkoa samana viikon päivänä ja kellonaikana ellei muuta ole mainittu.

Kurssi pidetään lämpimässä sisähallissa Kangasalla.

Kurssille mahtuu 5 koirakkoa. 

Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10 vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 

Kurssiin sisältyy kotitehtävä materiaalipaketti kurssin aiheista kotiharjoitteiden tueksi.

Tiloissamme toimii myös koirahieroja Saila Merkkiniemi. Tuleva koiraystävä on hyvä totuttaa jo pienestä asti käsittelyyn sekä erilaisiin käsittelytilanteisiin. Pentuhieronnassa koiraa totutetaan erilaisiin käsittelyihin, hierontatilanteeseen sekä kartoitetaan ja hoidetaan mahdollisia hoidontarpeita pennun ehdoilla. Voit varata ajan Sailalle https://www.koirahuoltoasema.fi/.

Kouluttaja Annika Wallenius

Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - koko kurssi30.00 €
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - yksi kurssikerta10.00 €
TI 4.1. klo 16.00-17.00100.00 €
KE 5.1. klo 19.30-20.30100.00 €