Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Agilityn Jatkokurssi C - EstevarmuusAgilityn Estevarmuuskurssi (Jatkokurssi C)

Agilityn Estevarmuuskurssille ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -rotuiset koirat, jotka ovat käyneet Agilityn Pohjataito- ja Alkeiskurssin.
Jatkokursseja on kolme; A, B ja C, jotka voit suorittaa haluamassasi järjestyksessä. 


Agilityssä on monenlaisia esteitä, toiset ovat helppoja ja toiset hankalampia suorittaa. Jotkin esteet tarvitsevat enemmän harjoitusta kuin toiset. Useimmiten eniten harjoitusta vaativat esim. pujottelun suorittaminen itsenäisesti tai juoksukontaktin opettaminen. Useimmat koirat jännittävät myös aluksi keinulaudan keinahdusta.


Agilityn Estevarmuuskurssilla eli Jatkokurssi C:llä ei ole kiire opetella ratanumeroita tai miettiä ohjauskuvioita, vaan pystymme rauhassa keskittymään koiran esteosaamiseen ja suoritusvarmuuteen.


Kurssi on kestoltaan 5 kertaa. Kurssikerrat ovat peräkkäisinä viikkoina samana viikonpäivänä ja kellonaikana kuin aloituskerta. Mahdollisista muutoksista on ilmoitettu ko. kurssin kohdalla, joten näet ne jo ilmoittautuessasi.  


Agilityn Jatkokurssi C:n voit maksaa liikuntaeduilla.


Perheenjäsen saa maksua vastaan osallistua kuunteluoppilaaksi kurssille. Maksu ei ole henkilökohtainen, kuka tahansa perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) saa osallistua. Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla ilmaiseksi mukaan. 


Kouluttajana Riikka Valo

Agilitykurssien järjestys:
Agilityn Pohjataitokurssi
Agilityn Alkeiskurssi
Agilityn Jatkokurssit (A, B ja C)
Agilityn Viikkoryhmät
Hinta alk.10.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - koko kurssi30.00 €
Perheenjäsenen kuunteluoppilasmaksu - yksi kurssikerta10.00 €
TO 7.7. klo 18.00-19.00 Hanna Hyvärinen119.00 €