Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Treenitilan säännöt


Vallitsevasta tilanteesta johtuen on erityisen tärkeää, ettei hallillemme tulla flunssaisena tai jos on määrätty karanteeniin.
Taidoggaan parkkipaikat on treenihallia vastapäätä ja hallien 2-3 välinen alue seinustalla (ei ovien eteen). Jos parkit ovat täynnä, saa auton jättää myös hallialueen keskellä olevaan parkkiin.

YLEISET JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

  • Säästä kouluttajan ääntä, sekä kanssatreenaajien korvia, äläkä anna koirasi haukkua tilassa turhaan. Haukkuminen lisäksi aiheuttaa niin haukkuvalle kuin muillekkin tilassa oleville koirille stressiä, joten jo pelkästään stressittömämmän treenaamisen nimissä on mukavampi, että koirat eivät hauku turhan takia. Voit kysyä kouluttajalta neuvoa haukkumisen kitkemiseen!
  • Kysythän toisen koiran omistajalta luvan koirien tutustumiseen. Älä mene koiran luokse ilman lupaa! Ikinä et voi tietää miten toinen koira reagoi lähestyttäessä, joten hyviin tapoihin kuuluu kysyä koiran omistajalta, että onko koirien tutustuminen ok myös koiran omistajalle.
  • Ethän tule halliin oman koirasi kanssa mikäli siellä on vielä edellinen ryhmä treenaamassa. Odota oman tuntisi / vuorosi alkua ulkopuolella riittävän kaukana ovesta.
  • Ethän tule ulkokengillä treenihalliin vaan käytät sisäkenkiä/sukkia. Ulkokengät saa ottaa halliin mukaan jotta voi mahdollisissa koiran ulkoilutuksissa vaihtaa ne takaisin jalkaansa. Myös koirien kuivaaminen kurasta / lumesta on suotavaa ja ovenpielessä on tassupyyhkeitä tähän tarkoitukseen.
  • Palautathan käyttämäsi / siirtämäsi tavarat takaisin niille tarkoitetuille paikoille.
  • Omatoimitreeneissä ja muilla kuin dobotunneilla on dobopalloihin- ja tasapainotyynyihin koskeminen ja niiden käyttäminen kielletty ellei asiasta ole erikseen sovittu. Tokohyppy, kartiot, rally-toko kyltit, trimmauspöydät ja agilityesteet ovat omatoimitreenaajienkin käytettävissä, mutta niitäkin käytettäessä on noudatettava varovaisuutta. Esteiden / treenivälineiden rikkoutumisesta seuraa korvausvastuu.
  • Käyttäydythän treenitilassa asiallisesti niin koiraasi kuin muitakin kohtaan. Koirien kurittaminen ja pahoinpitely eivät kuulu yrityksemme tiloihin, eivätkä hyviin koiranpitotapoihin. Olethan myös kohtelias kanssatreenajia kohtaan ja kunnioitat myös asuinalueen rauhaa, sekä siisteyttä.
  • Mikäli sinulta tippuu makupaloja niin erityisesti tekonurmelta ne on kerättävä pois, jotta ne eivät jää kiusaamaan seuraavia treenaajia. Myös mahdolliset koiran karvatupot tai leluista irtoilevat palat ym. on kerättävä pois, jotta halli pysyy siistinä seuraavia treenaajia varten.
  • Hallin ympäristöstä on ehdottomasti kerättävä koirien jätökset pois, sekä pidettävä omalta osaltaan alue siistinä.
VAHINGON SATTUESSA

7.12. alkaa tiloissamme uusi siivouskäytäntö vahinkojen siivoamiseen, jota myös omatoimitreenaajien tulee noudattaa. Hallin seinältä löytyy selkeä ohje kuinka vahingot siivotaan. "Sakko" pienenee 10€ ja jokaisen tulee huolehtia vahinkojen siivoamisesta ohjeiden mukaan.

Sakko maksetaan tästä: https://www.koirapalvelutaidogas.fi/tuotteet.html?...

Olethan tarkkana, mikäli tiedät koirasi olevan merkkailualtis tai se osoittaa tilassa ollessaan ennakoivia merkkejä vahingon sattumisesta (runsas haistelu, levottomuus). Urosten kanssa ei kannata seisoskella pystypintojen vieressä.
Vahinkoja välttämällä pidämme treenitilan siistinä ja viihtyisänä.

Mikäli omistaja/koira rikkoo treenitilassa olevaa irtaimistoa (dobopallot, tokohyppy, trimmauspöytä, agilityesteet, kalusteet tms.), on omistaja korvausvelvollinen. Dobotarvikkeista peritään puolet uuden tarvikkeen hinnasta. Muusta irtaimistosta peritään korvaus tapauskohtaisesti.


OMATOIMITREENAAJAT

Omatoimisesti tiloissa treenatessasi huolehdithan edellä mainittujen sääntöjen lisäksi siitä, että mikäli olet viimeinen tilasta poistuva, valojen tulee olla sammutettuina ja ovet tulee lukita huolellisesti.
7.12. alkaa tiloissamme uusi siivouskäytäntö vahinkojen siivoamiseen, jota myös omatoimitreenaajien tulee noudattaa. Hallin seinältä löytyy selkeä ohje kuinka vahingot siivotaan. "Sakko" pienenee 10€ ja jokaisen tulee huolehtia vahinkojen siivoamisesta ohjeiden mukaan.

Pidäthän myös huolen siitä, että tila jää lähtiessäsi siihen kuntoon kuin se oli tullessakin ja laitat tavarat niille tarkoitetuille paikoille.

Ethän aiheuta häiriötä muille kiinteistön käyttäjille tai lähistöllä asuville.

Hallin ovikoodit ovat henkilökohtaisia varauksen tekijälle, niitä ei saa luovuttaa edelleen.

Koko päivän varaukset ja maksullisten koulutusten järjestäminen sovitaan aina erikseen, kysy rohkeasti tarjousta! Huomioithan, että tiloissamme ei saa järjestää maksullisia koulutuksia tai tapahtumia ellei siitä tehdä erillistä sopimusta etukäteen. Veloitamme ilman sopimusta järjestetyistä maksullisista koulutuksista jälkikäteen 50€/h tilavuokraa.


Kiitos!